21 mai 2011, vine sfîrșitul

Are cineva TV Tuner să-l înregistreze? Nu de alta, dar eu vreau să mai ies prin oraș și nu o să mă uit la televizor.

De ceva vreme sălășluiește o pancartă enormă cu “21 mai 2011 – Ziua judecății de apoi“. Nu am văzut-o eu cu ochii mei pînă cînd nu mi-au arătat-o părinții mei; chiar dacă era mare de vreo patru etaje, pe un bloc care ar fi putut să fie în drumul meu, dar nu a fost. Apocalipsa ar fi putut să fie mai mediatizată, dar sunt sigur că există un complot al americanilor mîrșavi și infami care doresc ca Apocalipsa să se amîne. Trag de timp, vă zic sincer.

Still, the zombie apocalypse, anyone?

Simțeam în ultima vreme că nu prea mai există știri interesante, și bănuiesc că de-asta s-a întîmplat – se apropie sfîrșitul istoriei de care vorbea Fukuyama, și am rămas fără idei. Apocalipsa vine natural ca breaking news.

Deci vă rog să vă pregătiți. Reporterii Tv să fie gata pentru că ei vor fi primii care să moară de pedeapsa divină, la datorie, raportînd despre faptul că “Oh, nu, vine un val de broaște sîngerînde peste noi!!!” fără să lase din mînă microfonul că deh, au un job de făcut. Dar cei mai văduviți vor fi cameramanii care vor muri cu camera de luat vederi în mînă pentru că, deh, ei au un job și mai prost plătit și trebuie să și-l facă.

Eu unul m-am hotărît să nu particip la apocalipsa asta. Mă gîndesc că o să mai vine și altele, și poate dau și în reluare sau apar ceva clipuri pe youtube. Și atunci oi fi pregătit.

Și acum, la modul serios… mi-e tare milă de profeții care au profețit aberația asta. Nu de alta, dar în loc să procedeze ca Al Gore (care prezintă o apocalipsă SCRUM iterativă, din ce în ce mai bună, și la o distanță suficient de mare cît să nu doară) băieții ăștia o să fie tare dezumflați pe 21 mai. Adică, ok, o să mai fie cîțiva care de stres o să clacheze – păi nu? pentru ei o să vină judecata de apoi. Dar ceilalți? Oricît de fără de păcat ești, tot clachezi în fața unui examen, și dacă aștepți examenul cu emoție mare și vine cineva și-ți zice: “mă, nu știu dacă azi mai dați examen”, parcă îți vine să organizezi examen fără profesor. Că doar te-ai pregătit.

Ce faceți la apocalipsă? Să nu faceți prostia să beți pe datorie, că pînă la apocalipsa viitoare o să plătiți din greu.

Hasta la apocalipsa!


One Reply to “21 mai 2011, vine sfîrșitul”

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.