Reclamele la cazinouri online

O chestie legată de cazinouri și pariuri, că tot a avut Grasu XXL o altercație. Ne dăm noi mari deontologi, dar ăia sunt singurii care mai bagă bani în aducerea sportului profesionist către mase. Licența aia de Premier League, sau de ATP/WTA nu e pe ochi frumoși și patriotism.

Da, nu aș accepta niciodată să postez pe blog ceva sponsorizat de un cazino online, de exemplu. Nu m-aș asocia cu ei. Faptul că reclamele la cazinouri online sunt pe Tv în număr atât de mare mă îngrijorează; dar sunt conștient că problema nu e că își fac reclame ăștia ci problema e că își fac reclame doar ăștia. Nu e ca și cum televiziunile refuză orice alt tip de reclamă. Așa că am un plan de acțiune:

Dacă tu lucrezi la o firmă de produse software, ia fă treaba asta: mergi la șeful firmei tale și cere-i să-și facă reclamă la meciurile Premier League. Și vinde produse tu în loc de ăia cu cazinourile, și atunci și televiziunile o să poată să refuze cu grație „preferăm să vindem aplicații pe mobil în loc de cazinouri online”. Dar până nu există opțiunile astea, ciocu’ mic și joc de glezne, cum zicea poetul.

Dar bănuiesc că problema e că voi nu prea faceți produse ca să le vindeți românilor, nu? Sau dacă faceți, de ce să investiți în reclamă când puteți cumpăra un interviu la un ziar să vă plângeți că lumea nu vă consumă produsul?

Și revenind la subiectul cu GrasuXXL: cum te-ai simți, cum ai reacționa dacă cineva ar veni la tine la muncă, în mijlocul unei ședințe în care prezinți ce ai muncit în ultima săptămână, să urle că tu alimentezi cu benzină rusească în timp ce pui statusuri tragice despre Ucraina? Dacă omul s-ar băga peste tine, ți-ar lua obiectul muncii ca să-ți reproșeze o chestie pe care o faci în altă parte? Ai dezbate cu el despre meandrele concretului?

PS: Da, era un thread pe twitter, dar am ratat fix începutul :D