Am retras ultimele postări

Din respect față de disperarea unui om care azi noapte a ales să se împuște în fața perspectivei executării unei sentințe, am retras ultimele postări.

PS: Scratch that. Am re-postat respectivele texte, pentru că văd că nu avem de-a face cu un cadavru. Le puteți vedea în spate. Sorry guys, nu puteam să las niște texte care implicau și un om care tocmai încerca să își ia viața.


4 Replies to “Am retras ultimele postări”

 1. Axonn Echysttas

  Pacat. Chiar eram curios ce aveai de zis. Poti sa imi dai pe mail? Eu unul nu am respect pentru un lash care dupa ce a furat si a nenorocit nu stiu cati oameni indirect, nu are demnitatea sa accepte un termen de puscarie EXTREM DE USOR pentru cat ar merita!

 2. Dorin Lazăr

  Respect disperarea omului. Cînd omul Năstase își va reveni, putem să dăm în el. Cînd e în spital, pe culmile disperării, îl scutim. Temporar. Nu mă pronunț în legătură cu lașitatea.
  Nu acum

 3. Mircea

  perfect adevarat. in alta ordine de idei, problema fundamentala e urmatoarea: nici eu, nici tu, nu cunoastem realitatile. comentam si judecam fapte pe baza de “gura targului”, simpatii, antipatii etc. nu suntem altceva decat voci in multime… ar trebui macar sa avem demnitatea sa clasam tot ceea ce spunem ca pura parere personala si de a nu incerca sa-i convingem pe altii ca asa este.

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.