Amuzament cu Năstase și gașca de la Antene + Lista lui Lazăr

Năstase face închisoare. 2 ani. Cu executare. Decizie definitivă, ce poate fi atacată doar la CEDO. Și deși nu ne încîntă faptul că un om face închisoare, nu putem să ascundem un zîmbet de satisfacție. 

Dar știu niște oameni foarte triști. Și deși nu mai intru cu televizorul în cocina de la Antene foarte des, astăzi am zis că nu există nici o șansă să mă distrez mai bine decît cu materialul produs de Gîdea, Badea, Ciutacu și alții.

A început bine. Gîdea ne-a promis o serie de dezvăluiri – în partea a doua a emisiunii. Are o listă de 66 de nume. Oameni tari, mari. Culmea, fix azi vroia să prezinte lista asta. Nu ne vine a crede, așa-i? Dar uite cum ziua de azi, 20 iunie 2012, două lucruri extraordinare să se întîmple. În sfîrșit Gîdea are lista tuturor corupților. Tsk tsk tsk. Mai mult ca sigur că Băsescu l-a condamnat pe Năstase azi FIX ca să îngroape subiectul celor 66 de ofițeri de securitate? Mă rog, foarte tare. Îmi promite Gîdea că le zice pe toate după publicitate.

Ah, ce, nu știați? Băsescu l-a condamnat pe Năstase! E clar, tată, doar ești la Antena 3. Dar nu doar asta: mai avem faze tari. De exemplu:

 • “Un verdict de condamnare nu e neapărat o soluționare corectă. Un verdict de achitare poate fi o soluționare corectă”.
 • “Băsescu Traian e de vină” (cîtă pompă!!!)
 • “Abia aștept să discutăm despre cum o să facă pîrnaie Băsescu” (Mircea Badea însuși)
 • Radu Tudor spune că USL-ul trebuie să intre tot la închisoare. Stai, nu pricep. Ah, ah, ne explică faptul că e o operațiune complicată, sugerează că în an electoral nu ar trebui arestați corupți. Și se miră că Băsescu își dorește să nu iasă USL-ul. Wow, cine mi-a zis de ăsta că e deștept?
 • Vorbesc despre problemele din justiție (corupții ăia care condamnă oameni atît de curați precum Năstase) cu Androneasca în studio. Androneasca e în conflict de interese numită fix azi, dovedită deja de ANI.
 • Aruncă toți acuze nefondate la greu. 🙂 Spumegă. Sunt vindicat. Pentru mine, e o plăcere să-i văd pe Anteniști spumegînd.
 • Androneasca ne zice cît de harnic era Năstase.
 • E ăla cu Armageddon-ul urlă că justiția pusă la punct de Năstase e mult mai eficientă acum decît acum 8 ani. E rău? Nu mi-e clar.

Haideți, tovarăși. Haideți că e doar un om. Poate, dacă e băiat de treabă, obține o iertare prezidențială. 🙂 Mai știi?

Mai aștept  un pic să văd ce nume apar pe lista de 66 de nume 😀

Înainte, o dezvăluire din partea Antenelor: Elena Udrea e plagiator. Foarte tare. Așa, asta vrea să-l scoată pe Copy-lot? Se pare că Ponta a avut mai mult bun simț ca și Udrea. Da? Foarte tare. Să-și dea demisia Udrea!!! Să fie anchetată! Superb! Îmi place! Mayhem! Să intre toți la închisoare. Da’ și tovarășul Ponta, da? 🙂 Rămîne cum am stabilit.

Acum vine lista…. :> E un ordin strict secret al ministrului apărării naționale. Atît de strict secret încît l-au aflat Gîdea și compania. Hai să vedem lista ;;)

Absolut delicios… deci! Lista e toată în ordine alfabetică. Numai la poziția 29, de la Goidescu Ionel se trece la Alexandru Lazarescu, după care Robert Turcescu. după care încă doi, după care Gonțea sau ceva de genul :)) E clar că au inserat ei niște coloane, la oha. Nu e prima dată cînd au făcut asta. Au făcut treaba asta și cu Funeriu. Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun. Arată o listă care are ca și cap de tabel un text ‘PDL’. Orice ar fi, aș vrea să văd lista cu capul de tabel ‘PSD’ sau ‘PNL’. Pentru variație, vă rog! ;;)

Această listă cu ordine de avansare este strict secretă, deci pare-se că singurul traseu prin care poate ajunge un document strict secret la televiziune e prin ministrul curent al apărării.

Își pune cineva problema cum apar documentele strict secrete la televizor? 😀

Hai să public și eu o listă super-strict-strict-secretă, parafată de Batman:

PSD+PC
Tudor Radu PSD Gen. 2012
Badea Mircea PC Col. 2012
Ciutacu Victor PC Col. 2012
Gîdea Mihai PC Gen. 2012

Cum e? E bine, domnu’ Gîdea? O publicați?  O comentați?

PS: Ciutacu spune că îl scîrbește ce se întîmplă la televizor în momentul acela. Doar că la televizor sunt jurnaliștii Antena 3, și cei din studio de lîngă el care comentează. Îl înțeleg. Și pe mine mă scîrbește.

PPS: Lista lui Lazăr, republicată, pentru că întotdeauna e bine să ai două surse jurnalistice 🙂


2 Replies to “Amuzament cu Năstase și gașca de la Antene + Lista lui Lazăr”

 1. Mircea

  “Decizie definitivă, ce poate fi atacată doar la CEDO”. asa e, poate fi atacata la CEDO dar parnaie tot face.

 2. Dorin Lazăr

  Am aflat după aia, corect, pîrnaie tot face. Dar lasă, o rană inventată, mai amînă un pic Rahova. Își rezolvă toate problemele medicale, și pe la 80 de ani poate intră în pușcărie.

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.