AOTD – ICE MC – Ice ‘n’ Green (1994)

Prima piesă de pe album avea la început basul ăla care făcea luminițele de la boxa de la casetofon să se aprindă la maximum. Una din casetele mele favorite, achiziționată de pe fâșia Gaza, locul unde se vindea muzică din portbagaj și unde găseai la un loc Adrian Copilul Minune, Queen și ICE MC, plus casetele cu „Best of Februarie ’94” unde puteai să auzi cel mai subiectiv top de necontestat, că îl primeai pe casetă. 

Albumul ăsta a fost între preferatele mele multă vreme pentru că prinde excelent epoca. Ai piesele de dance cu refrene cântabile, gen „It’s a rainy day”, „Take away the colour”(omul e britanic), „Think about the way”, dar și mai puțin cunoscutele „Run Fa Cover” sau „Dark Night Rider” – toate sună a eurodance pur cu refrene care-ți rămân fixate în creier, cu versuri ușurele, genul promovat de Fun Factory și Toni Cottura.

Un album cu muzică relaxantă, fără foarte multe pretenții, generic, plăcut, „album vocal-instrumental de distracție”, carevasăzică. Îl găsiți pe Google Play Music, și bănuiesc că pe Youtube la ceva nostalgici. Vocea de pe Run Fa Cover e Alexia, ca pe mai toate piesele de pe album. 😀


Comentariul tău

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.