AOTD – Sucker Punch OST (2011)

Sucker Punch e filmul acela pe care îl iubești dacă pici pe aceeași lungime de undă cu el, și îl urăști dacă nu. Polarizator, considerat unul din cele mai bune (sau mai proaste, depinde ce critic citești) filme de acțiune făcute vreodată, cu un Zack Snyder la început. Despre Sucker Punch am mai scris, însă am vorbit poate prea puțin despre coloana sonoră, care prinde câteva piese chiar interesante.

Remake-ul de la Sweet Dreams, remix-ul lui Army of Me, un White Rabbit adus la zi de Emiliana Torrini și un Where is my mind? reinterpretat de Yoav ar trebui să fie suficient de convingătoare cât să susțină propunerea asta a mea. Albumul îl găsiți pe Google Play Music, și mi-e greu să aleg o piesă favorită, dar o să recomand Sweet Dreams cântată de Emily Browning.


4 Replies to “AOTD – Sucker Punch OST (2011)”

 1. jollyca

  Sucker Punch a fost foarte misto ca idee, dar mie mi s-a parut cam overproduced – tone de slow-mo (marca ZS) unde nu era cazul.

  …dar coloana sonora este una dintre favoritele mele.

 2. Dorin Lazăr

  Mi s-a părut mai degrabă o alegere estetică, așa cum tonele de slow-mo sunt și ele o alegere similară.

  Mi-a plăcut Sucker Punch că a fost un film curajos, și cred că își merită un statut de film-cult pe care și a început deja să și-l formeze. E unul din filmele care o să rămână, chiar dacă nu are 10 stele pe IMDB.

 3. krossfire

  N-a fost chiar rau, dar ca in toate filmele lui Emily Browning, problema e chiar Emily Browning. Joaca totul exagerat, cu un aer indie si uneori cu o aura de diva, desi femeia e uratica cu spumite. Pana si in Legend m-a iritat teribil.

 4. Dorin Lazăr

  Pe mine nu m-a deranjat foarte tare, să știi – E drept că a jucat un pic cam exagerat, dar întreaga atmosferă era vag exagerată. Browning oricum a fost eclipsată de tot environment-ul în care a aruncat-o Snyder, care ăla a fost mai puternic decât jocul ei actoricesc. Mi s-a părut că a fost suficient de plată cât să se asigure că atmosfera contează mai mult decât ea.

Comentariul tău (dacă comentezi prima oară, comentariul va ajunge în moderare)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.