Cum arată un articol retras din Adevărul (și câteva neretrase)

Într-un gest de majoră demnitate morală, salahorii de la Adevărul au scos un text de pe site. Să îi auzim ce spun despre asta:

Textul publicat contravine valorilor și principiilor pe care se bazează redacția „Adevărul“, tocmai de aceea ne cerem scuze în față cititorilor noștri pentru orice inconvenient creat, atât prin publicarea textului în primă fază, cât și prin decizia de a-l retrage de pe site-ul adevarul.ro.

Citește mai mult: adev.ro/nrmx8u

Da! O dovadă de probitate morală! Bravo, Adevărul! Dar pun pariu că vreți să știți despre ce articol e vorba. Hai că vă zic. Textul se numește: “Cum recunoști o femeie ușoară. Semnele care o dau de gol că se gândește numai la sex”, și îl are ca autor pe un anume Daniel M. Dumitru. Iată ce i-a scăpat acestui domn pe tastatură – o greșeală regretabilă, care contravine principiilor pe care se bazează redacția:

O scăpare, desigur. Tastele erau prea apropiate și i-au scăpat autorului. În plus, e un începător, de bună seamă. Un începător care are sute dacă nu mii de articole publicate. De exemplu, să spicuim câteva titluri:

O veveriţă beată a devastat un club, provocând pagube materiale serioase

Noile cuvinte inventate de tineri alcătuiesc un limbaj puţin cunoscut. Ce înseamnă „masturdating” şi „bedgasm”?

Antrenament sexual inedit: Kung Fu Vaginal. Prin această metodă, femeia poate avea chiar şi 10-15 orgasme la rând

O şoferiţă care se masturba la volan a provocat un accident de maşină. În ce ipostază a fost filmată

Ce spun mâinile unui bărbat despre comportamentul lui sexual. Cum afli dacă va fi infidel

5 motive pentru care femeile ar trebui să se uite la filme porno

În ce moment al actului sexual trebuie să ai orgasm dacă vrei să rămâi însărcinată? Sfaturile inedite ale unei experte în sănătate feminină

Aplicaţia Lulu, cel mai mare coşmar al bărbaţilor. Partenerele le dau note pentru comportament şi performanţă sexuală

„Lenjeria de bunicuţă” face furori în rândul tinerelor. De ce aleg femeile acest model

Porţi blugi strâmţi sau largi? Modelul preferat dezvăluie detalii despre personalitatea ta

Un bărbat şi-a rupt penisul în timp ce făcea sex cu iubita. Ce poziţie experimenta când s-a întâmplat accidentul

Mai vreți? Sunt destule. Sunt sigur că le-au scăpat tastele pe lângă, e o pură întâmplare. Mai multe pure întâmplări. Sute de pure întâmplări. Sunt sigur că aceste articole sunt în deplin acord cu politica editorială Adevărul.

Auziți? Voi ăștia de la Adevărul… nu mai bine dați afară tot staff-ul, și închideți site-ul? Nu e mai simplu? Dacă tot vreți să vă respectați “principiilor redacției”.


13 Replies to “Cum arată un articol retras din Adevărul (și câteva neretrase)”

 1. Roxana Chirilă

  Mi-am imaginat 5 minute că ai căutat articolele dubioase ale omului și le-ai selectat pe cele mai cele. După care m-am uitat la profilul omului. Cel mai mare efort a fost să tot dai copy-paste la fiecare al doilea articol, nu?

 2. radu

  Astea sunt articole pentru cretini: o femeie usuratica o recunosti ca are par pe corp, ca apoi sa spuna ca timpa isi ingrijeste corpul excesiv.

 3. Ralu

  Mă simt cu musca pe căcuilă și trebuie să recunosc că nenea autoru’ m-a prins cu dânsa-n-trânsa. Cu excepția piozității, a îmbrăcăminții și a unghiilor (părul îl am roșu), recunosc: sunt o femeie ușoară! (am 49 de kile și un metru cinșnouă).
  Nu trebuie să trag perdelele, să fac beznă și să încui ușa înainte de a vorbi, în șoaptă, despre sex, cum fac toate femeile care nu-s curve. Ba chiar îmi place! Și mai și folosesc metode contraceptive (ptui! tulai!). Și îi zic masculului ce face bine și ce nu (dar asta cred că mi se trage de la corporatism, mi-s obișnuită cu feed-back-uri).
  Am și un tatuaj, curva de mine!
  Ador și ieșirile în oraș, cu fetele. Ieșiri în timpul cărora bem (și bere! și vin!). Mergem și pe la festivaluri, neapărat să agățăm cât mai mulți posesori de penis. Pentru ce altceva am merge la festivaluri? Să ne bucurăm de ele? Neah, noi mergem să agățăm masculi. Pe toți, dacă se poate! (mai puțin pe piticu, am auzit că e încă virgin, și până și noi, curvele, avem o limită).
  Ăsta e Adevărul adevărat, să moară mâța!

  Jurnalism unu la unu, cel mai tru. Și (re)descoperirea anului: sunt și femei cărora le place să facă sex! Incredibil!
  Cine lasă toți frustrații să se manifeste public? Îi scot de undeva, de la naftalină, când mai au nevoie de câte-un clic, și apoi îi trimit înapoi în secolul XII, de unde au venit?

 4. Ralu

  OK, hai să zicem că sunt unele care au păr pe-un corp îngrijit excesiv (or fi fost bărbați înainte de a fi femei, nu mă bag). Mă gândesc doar la faza cu bronzul și culoarea părului: nu precizează care păr e în contrast cu bronzul ăla. Și nici de unde a aflat că alea păroase îs ușoare. Din experiență? O fi prins vreo Concită mai curviștină care l-o fi refuzat? Vrem detalii, domnu Daniel M. Dumitru!

 5. hw

  Adevarul.ro iti ofera posibilitatea de a deveni blogger pe platforma lor 🙂 cel mai probabil acel autor este un blogger acolo. Si daca tot vorbim de bloggeri, cred ca stim foarte bine ca in blogosfera din Romania exista niste mediocritati de articole “virale”, care nu spun nimic decat abureli. i.e. radufconstantinescu, bogdanstefan sau cum il chema pe nenea, si multi altii 🙂

  Si multe din articolele pe care le-ai enumerat par sa fie din alte surse externe (cel mai probabil traduse — practica destul de des intalnita in Romania, toate publicatiile fac asta).

 6. hw

  Da, e posibil. Am impresia ca primesti bani daca faci un numar de view-uri sau ceva de genul 🙂 Daca faci viewership mare din porcarii, why not? Stim ca in compatriotii nostri adora titluri “Senzational!!!!!!!”, “N-ai sa crezi!”, si alte bla-bla-uri de clickbait.

Comentariul tău (dacă comentezi prima oară, comentariul va ajunge în moderare)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.