„Arhanghelul Raul” se lansează și la Brașov

Duminică, , dacă nu aveți ce face prin Brașov, ar fi bine să treceți pe la cafeneaua HOF, în Piața Sfatului, pentru că acolo avem lansarea volumului „Arhanghelul Raul”, cu Ovidiu Eftimie și, din câte aud, ceva surprize pentru participanți.

arhanghelullansare

Despre „Arhanghelul Raul” am scris deja pe blog; ce nu v-am povestit este că Ovidiu o să aducă în Brașov al treilea tiraj – la nici trei săptămâni de când a ieșit cartea. Ovidiu o să vină acasă, în Brașov, să vorbească despre carte, să răspundă la întrebările voastre și să dea, evident, autografe. Și nu, nu o să fie o lansare plicticoasă, cu discursuri sforăitoare – în fond o să îl vedeți și o să puteți interacționa cu unul din cei mai de succes umoriști români și realizatori de podcast din România.

Bun, nu uitați, Ovidiu Eftimie în carne și oase, în Brașov, Duminică 27 noiembrie 2016, ora 12 trecute fix (și nu după orarul CFR). Există și un eveniment de Facebook pentru cei care vor să confirme prezența, pe care îl găsiți, evident, pe pagina lui de autor. Ne vedem atunci 🙂


Comentariul tău

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.