Armata parlamentară

Domnul Nicolicea e suficient de sigur că partidul dânsului va câștiga alegerile încât dorește înființarea unei armate parlamentare care să asigure, pe termen lung, patriotismul populației generale și revenirea PSD-ului la conducerea țării ca partid unic, așa cum e și normal.

Despre asta e vorba în proiectul despre Garda Națională, să nu credeți că e vorba de mai mult. Și e o dovadă că lucrurile pe care le cunoaștem din istorie, cu facțiuni care pun mâna pe putere cu o mică forță paramilitară, nu sunt atât de departe de noi.

În fond, PSD-ul are ieșiri de genul ăsta, pornind de la legi care să facă ilegală debranșarea de la un sistem nefuncțional (RADET) la legi care să le dea brațul de forță cu care să-și impună deciziile. Pentru că, să fim serioși, știți voi o situație în care ați fi avut nevoie, ca români în România, de câteva zeci de mii de oameni cu armament și muniție? Pentru situația la care vă gândiți sunt suficienți o mână de oameni, dar e greu să-i prinzi pe toți ticăloșii în același loc fiindcă chiulesc în prostie.

Vă rog, nu criticați propunerea PSD. O dată pentru că domnul Nicolicea probabil ține o listă de ținte, și a doua oară pentru că o a doua armată e ingredientul necesar pentru un război civil. E modul PSD-ului de a ne trimite la anul 1861 în SUA – război civil, dar televizat să fie.

Și nu uitați, votați PSD. E ultima șansă să o faceți din proprie inițiativă.

PS: Contra cui va lupta această armată a parlamentului? Contra ta, evident.

battlle-of-chickamauga-hero-h


3 Replies to “Armata parlamentară”

Comentariul tău

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.