Autocenzură de 8 martie

Unii au observat că ieri am ales să-mi autocenzurez o postare. Nu este un lucru pe care îl fac prea des, însă uneori am o schimbare de viziune atît de bruscă încît nu poate fi nimic dres la o reeditare/reexplicare.

Să zicem doar atît. Schimbarea de opinie a venit după ce am aflat motivul pentru care 8 martie se sărbătoreşte, şi am decis că femeile bete şi bărbaţii curvari nu ar trebui să strice o astfel de sărbătoare.

8 Martie nu e o sărbătoare pusă acolo de florile mărului, de cheltuit în prostie sau alte asemenea. Faptul că noi am făcut-o aşa, asta e problema noastră, şi îmi recunosc ignoranţa, am decis să văd numai partea negativă din 8 martie, pentru că numai asta se vede.

Îmi recunosc aşadar ignoranţa, îmi fac mea culpa şi îmi pun şi un pic de cenuşă în cap, în timp ce dau explicaţiile de rigoare. Ca să citez Wikipedia, “Ziua internaţională a femeii… este o zi importantă în care se celebrează împlinirile de ordin economic, politic şi social ale femeilor” ( http://en.wikipedia.org/wiki/International_Women’s_Day ).

Îmi închei explicaţia aici, lăsîndu-vă pe voi să vă daţi seama unde se încadrează sărbătoririle lui 8 martie pe care le-aţi făcut.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.