Băsescu, mîna invizibilă din spatele lui Chuck Norris

Consăteanul Ovidiu Eftimie a observat cu mare talent că, după două zile, Băsescu e de vină pentru accidentul aviatic din Apuseni. Cu mîna lui (criminală, desigur), Băsescu face absolut tot ce e rău în acest univers, începînd de la moartea lui Mandela (ca un criminal ce e nu a avut curajul să își vadă victima pe ultimul drum) pînă la moartea lui Adrian Iovan.

Adversarii lui Băsescu îl fac un super-erou, adevăratul om din umbră care… Uhm, se protejează doar pe sine. În cel mai nasol colț de Europă, un om se apără pe sine cu o voracitate criminală, de parcă chiar ar vrea să rămînă în România. Îi dau superputeri în materie de justiție, de parcă cineva cu mintea întreagă ar putea să-i plîngă de milă unui Năstase sau Becali.

După ce acest accident aviatic a fost provocat tot de Băsescu, îmi este clar că președintele țării noastre e mîna invizibilă care îl conduce pe Chuck Norris. Iar Biblia lui Chuck Norris este, se știe, cea mai scurtă: (“Să existe Dumnezeu!”, citat complet). Băsescu, ochiosul criminal care l-a ucis pe Decebal și l-a otrăvit lent pe Napoleon, e în mod clar vinovat de toate relele care se întîmplă în sud-estul Căii Lactee.

Acum, fără falsă modestie, sunt mîndru de mine și alegerile făcute. Doar șansa a făcut să îl am ca președinte pe cel mai priceput criminal din istoria modernă. E o șansă istorică, e ca și cum ai fi contemporan cu Nero, Ivan cel Groaznic și Genghis Han în același timp. Singurul lucru mai legendar pe care îl putea realiza Băsescu era să-l cheme și Decebal.

Decebal Traian Băsescu… cel mai mare criminal din istorie, mîna invizibilă din spatele lui Chuck Norris căruia i-a delegat crearea universului și a lui Dumnezeu.


8 Replies to “Băsescu, mîna invizibilă din spatele lui Chuck Norris”

 1. Roxana

  Te înșeli. Băsescu de fapt nu există. Băsescu e un android în spatele căruia se află adevărata eminență cenușie care controlează România. Încearcă să nu mai fii atât de naiv.

 2. markwilliams

  Asta mai lipsea din interminabilul sir de acuzatii impertinente si fantastico -idioate trintite in rucsacul de marinar:NU EXISTA!

  De ce oare nu tine cont si Antena 3 de inexistenta piratului???USL?

  E plina Romania de emisari ai binelui national:colcaie de organizatii,asociatii mai mult sau mai putin bizare sau oculte ,se calca pe picioare unii pe altii (pardon,pe interese),apar la maneta prin interpusi,prin marionete ….

  Doar unul este evident,oficial si sigur ca si individ aparator consecvent si luptator in linia 1-a ,pentru tara si neam.
  Oricite speculatii,misttificari,dezinformari s-ar emite ..va fi o figura interesanta in Istoria Romaniei,iar nepotii si stranepotii adversarilor sai de azi ii vor invata pe de rost ispravile ca sa poata absolvi clasa.Punct.

 3. Mih

  Dovezile stau in…bancurile “updatate”

  Toti copiii au pijamale cu Batman
  Batman are pijama cu Chuck Norris
  …Iar Chuck Norris are pijama cu Basescu 😀

 4. Mircea

  e trist ca tu, Eftimie si altii ca voi va dati cu parerea despre orice aberatie nascuta din mintea unor limitati.
  plecati de la premisa ca orice utilizator de calculator si Internet este educat, intelectual si cu mintea echilibrata.
  ma dezamagiti.

 5. Mircea

  e si asta o abordare, din pacate mie nu mi se pare de ras. nu in contextul asta.
  prosti vor exista intotdeauna.

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.