Batman: Arkham Knight

Îmi place foarte mult seria de jocuri Batman: Arkham. Inițial nu eram foarte entuziasmat până când am văzut un review video (și chiar nu mai știu care) pentru primul joc din serie (Arkham Asylum). Mi-a plăcut foarte mult faptul că puteai să îi sperii pe inamici, stilul de luptă (ușor de controlat, curgător, fără prea multe complicații) și povestea care era chiar interesantă pe alocuri.

Ce e fain la seria aceasta e că fiecare joc construiește peste cel dinainte, și reușește să crească în calitate. Ăsta e motivul pentru care m-am pus în coada de așteptare pentru release-ul de Batman: Arkham Knight. Ăsta, și filmulețele de prezentare care arată cam la ce nivel o să se ridice grafica din BAK.

Eu unul nu mă mai satur să privesc filmulețul ăsta. Și poate când o să mai pun ceva lucruri în ordine o să revin cu review-urile promise (cândva, demult, în trecutul auster).

batman-arkham-knight-screenshot-04-ps4-us-04jun14


24 Replies to “Batman: Arkham Knight”

 1. Tudor

  Ma gandeam si eu sa cumpar Batman Arkham Knight cand mai apare la reducere pe Steam insa dupa cascadoria asta:

  http://gamerant.com/batman-arkham-origins-story-dlc-progression-patch/

  Consider ca mai bine dau banii pe alt joc care-mi place in loc sa-i ajut sa faca profit de pe urma lacomiei lor. Deja avem antecedente cu felul in care EA Games a incercat sa mulga bani in moduri absurde si de fiecare data a dat chix. Ata ete, daca iti bati joc de client si mai si vrei sa-l scuturi de bani, n-o sa cumpar sau joc seria Batman pana nu-si rezolva problemele 🙂

 2. radu


  cum m-am uitat la angry joe mi-am si amintit de postul tau, e varza pe pc, cum sa vinzi ceva ce nu merge? nu sunt primii care practica asta, ar trebui sa se bage si la jocuri ca la produse returnare daca nu iti place.

 3. radu

  nu stiam asta, e un lucru bun, avand in vedere ca oricum se poate lua de pe torrenti. Parca il si vad pe “Steve Jobs”-ul lor cum scoala toti programatorii si testerii noaptea din somn: fix it! get on it asap.

 4. Dorin Lazăr

  Varianta fără buguri e deja pe torenți? Ce mișto!

  Cu alte cuvinte: cât timp nu ai dat banii pe joc, opinia ta nu prea contează, așa-i? 😀

 5. radu

  Nu m-am exprimat bine, nu prea am timp sa joc oricum, nici gratis nu l-as juca ca la 30+ de ani am alte prioritati. Nu ar avea cum sa apara pe torrenti o varianta mai buna :)) eu ma refeream la faptul ca e bine sa iti respecti clientii si sa le dai banii inapoi daca ii cer, pentru ca aveau si alternativa cealalta. Trebuie musai sa joc un joc defect? daca chiar am timp sa investesc intr-un joc o fac intr-unul bun, citesc/vizionez reviewuri.

 6. radu

  Totusi, ma gandesc cum au reusit aia sa dea drumul la un joc fara sa il testeze, nu se mai practica testatul de jocuri?

 7. Tudor

  Aaaand the saga continues.

  “For those of you that hold onto the game, we are going to continue to address the issues that we can fix and talk to you about the issues that we cannot fix.”

  http://www.escapistmagazine.com/news/view/161261-Arkham-Knight-Refunds-Offered-as-PC-Issues-Persist

  Arkham Origins revisited. Nu putem rezolva problemele dar dupa o perioada generoasa in care va oferim banii inapoi pe joc, vrem sa ne dati in continuare bani pe ceva ce nu a functionat si nu va functiona vreodata.

  They never learn it seems….

 8. Andrei

  Tocmai joc Arkham Origins, care are şi el o căruţă de bugguri la 2 ani după lansare. Îmi place povestea şi atmosfera, altfel nu l-aş fi suportat, nu ştiu dacă am făcut bine că am ales dificultatea medium că nu pot trece de tipa aia Cooperhead.

 9. Dorin Lazăr

  Nu-mi amintesc să fi avut dificultăți la Copperhead, dar recunosc că singurul joc Batman din seria nouă la care am avut probleme a fost când nu am înțeles ce trebuie să fac cu Joker-ul în primul.

 10. Andrei

  La a 3-a încercare am reuşit. Aştept să apară ceva DLC şi la Arkham Knight apoi îl voi juca, poate anul viitor, se ieftinesc bine după 2 ani şi rezolvă şi multe probleme până atunci. Mi-a intrat în vizor jocul celor de la Telltale games, sunt curios cum o să fie, e o abordare unică, cu dialoguri, decizii, cercetare.

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.