BIT Brașov (6-9 aprilie 2015)

Zilele astea BEST Brașov va organiza un ‘festival IT’. Nu este 100% clar din pagina de prezentare de pe site-ul Best Brașov, așa că l-am rugat pe Dragoș să-mi explice mai multe despre ce se va întâmpla la acest festival:

 • Un hackaton (concurs de programare) pentru studenți. Mie nu-mi plac foarte mult hackatoanele, dar oamenilor de acum le place să se simtă competitivi, deci e o ocazie bună de a se desfășura.
 • Câteva firme de IT se vor prezenta studenților. E un lucru bun, dar nu sunt 100% sigur că e ceea ce își doresc studenții. E bine să existe o imagine mai clară a ceea ce au firmele de oferit, iar cel puțin trei din firmele care sunt acolo sunt chiar serioase (despre FlashNet nu știu nimic).
 • Noaptea de gaming e, evident, pe 9 aprilie.
 • Totul se întâmplă pe hardware-ul propriu, organizatorii nu vor oferi hardware pe care oamenii să lucreze (e bine, oricum, toată lumea e foarte mobilă zilele astea).
 • Publicul țintă e format din studenții de la Universitatea Transilvania Brașov și câțiva invitați speciali (oameni care s-au implicat în promovare, de exemplu).

A fost simpatică greșeala lor în care anunțau că Gaming Night-ul se face în iunie.

GamingNight

PS: Heavy edits, știu. Nu e vorba de cenzură, ci de o neînțelegere.


4 Replies to “BIT Brașov (6-9 aprilie 2015)”

 1. Mithrandir

  Primele săptămâni de student la poli aveam ceva cu BEST-ul. Apoi am descoperit LSAC-ul și măgăriile lor și BEST-ul a devenit o organizație ok.

 2. Mircea

  nu stiu nimic de LSAC, nu stiu prea multe nici despre BEST.
  dar cei cu care am avut de-a face si aveau BEST mentionat pe CV, cu implicare activa, se remarcau printr-un fel de… “je ne sais quoi”. asta ca sa nu mai intru in detalii.
  in sens mai putin pozitiv, ca sa fie clar. e doar o constatare, puteti sa-i ziceti statistica, bazata pe experienta proprie a ultimilor 10 ani.

 3. Dorin Lazăr

  Când eram în facultate, BEST era dominat de oameni de la ASE. Nu mi-era nici mie foarte clar ce era.

  Acum am vorbit cu cineva dintre organizatori, mi-a explicat mai în amănunt ce se întâmplă.

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.