Bun. Începem și noi să dialogăm democratic?

PSD a câștigat alegerile, cinstit, cum nu au mai făcut-o niciodată în istorie. Au vrut să se amestece în justiție, și a ieșit cu proteste. E normal să cerem demisia guvernului, pentru că a dovedit că e dornic și capabil să acționeze ca niște hoți.

Dar PSD a câștigat alegerile. E normal ca ei să conducă, chiar dacă încercarea inițială a fost condusă prin cleptocrație. Nu aș merge să cer alegeri anticipate. Nu e nevoie de așa ceva. Retragerea lui Grindeanu & co + eliminarea lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD (lucru destul de simplu, pentru că în curând dosarele o să-l transforme într-un penal cu închisoare). Nu e nevoie să mergem mai departe.

Revin la ideile pe care le spuneam acum o săptămână. Dialog. E nevoie de dialog. Acum colectez adresele de e-mail ale parlamentarilor brașoveni și le voi scrie. Și da, mă refer și la parlamentarii de la PSD, pentru că deciziile din parlament ale lor sunt asumate personal, nu doar la nivel de partid. Fiecare va trebui să răspundă personal pentru votul său, în cele din urmă.

Încă o dată: corupția e transpartinică. La Brașov nu luptăm contra PSD – ci contra corupției – fie că e PNL, ALDE sau chiar USR dacă se spoiesc cu magiun la gură oamenii pe care i-am girat cu încredere. Avem interes să-l vedem și pe tovarășul Scripcaru, și pe Căncescu răspunzând în fața legii pentru cât au furat și pentru cât de judicios au acționat.

Dar nu putem să facem asta fără un dialog real. Și pentru asta trebuie contactați parlamentarii – să aflăm care sunt dispuși să ne reprezinte cu adevărat și care nu, care își asumă deciziile în fața populației care i-a votat și care nu.

Corupția e transpartinică

9 Replies to “Bun. Începem și noi să dialogăm democratic?”

 1. DanC

  Ah, ce dezinformare+manipulare finuta! Chapeau! 🙂

  http://eftimie.net/robotii-sunt-cancerul-romaniei/

  Sincer, ma intreb cum dormi noaptea? Stiind ca faci lip service unor javre?

  Acuma ca sa raspund la text – da si nu.

  Da, si PNL-ul e vinovat no pb, au si ei mafioti slava Domnului.
  Nu incerca sa speli mortii: PSD = Ciuma Rosie. Si Dialog a fost 27 de ani. Sa se dizolve PSD-ul si dialogam dupa aia.

 2. Gabi Miron

  Din cauza unor astfel de idei extremiste, ne vom învârti în aceeași buclă zeci de ani de acum înainte.

  Orice partid are corupți și persoane care s-au înscris cu anumite interese, problema e că la unele au fost la conducere tot astfel de persoane. Gândește-te că sunt membri PSD care nu erau născuți la revoluție, genul de oameni care dau share la tweet-urile lui Bernie Sanders. Și da, sunt la fel de idealiști ca noi, cei care vrem o dreaptă vie și curată.

 3. Dorin Lazăr

  Dan, spre liniștea ta, să știi că dorm foarte bine. Îți mulțumesc pentru vizite, nu mai e nevoie – n-am chef de discuții cu oameni atât de obtuzi.

 4. Dorin Lazăr

  Confunzi acest blog cu o democrație unde ai dreptul să te exprimi cum dorești. Vrei să-ți și argumentez de ce e o mare mizerie ce mi-ai scris aici sau închidem conversația aici?

 5. DanC

  Da, multumesc anticipat. Vreau o argumentatie de ce PSD mai merita sa existe. S-a vazut azi cand au iesit din sala, demonstratie de maturitate politica 🙂 Dealtfel termenul de ‘social democratie’ e perimat in Vest. Si oricum, ideile care au meritat ceva din social democratie au fost preluate de liberalism.

  Acuma sincer, cu cartile pe masa: care e PSD’s ‘business benefit’ pentru Romania? Ce e PSD in afara de un PR cover pentru JAF?

 6. Dorin Lazăr

  Nu vei primi un răspuns pe tema asta. Nu e treaba mea să-ți răspund la chestia asta. Nu sunt aici să-ți răspund la întrebări, sunt aici să-ți zic de ce nu mă interesează părerea ta și nu am de gând să mai continui orice dialog cu tine.

  Deci domnule, matale citești acest blog de ceva vreme. Când scriu despre posibilitatea de dialog civilizat, democratic, îmi spui că e manipulare și mă întrebi „cum dorm noaptea”? Păi dacă tu nu ai mai multă minte de atunci, atunci hai, șefu’, apasă pe x-ul din colț, internetul e mare, nu ai nevoie de discuții cu mine.

  Am terminat discuția și te invit să te oprești din a comenta. Auzi la el, cum dorm noaptea.

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.