Rușii l-au deconspirat pe solistul de la Carla’s Dreams. De ce ar trebui să nu ne pese

Parcă asta a fost știrea zilei de ieri. Rușii i-au chemat la Moscova pe Carla’s Dreams (sau doar pe solist, nu mi-e clar) și evident că au aflat despre cine e vorba. După care au făcut o ședință de paparazzi și au publicat pozele. Și au făcut-o degeaba.

Dacă aș fi fan al celor de la Carla’s Dreams (îmi plac, dar nu sunt fan cum eram la 12 ani fanul lui Michael Jackson) pur și simplu aș ignora informația și pozele din mass media. Un singur motiv: dacă omul vrea să-și anonimizeze actul artistic, atunci lăsați-l anonim. Pentru că mă uitam la ultima piesă a lui, Imperfect, și îmi dau seama că nu mi-aș dori neapărat să-i văd fața în videoclip. Nu aș dori ca omul să devină un obiect de atenție – îmi doresc să simt mai degrabă ce vrea să transmită piesa, vreau să simt emoția din versuri.

Eu cred că nu ar trebui să ne pese de cine e solistul. Și e păcat că deștepții din presa românească au preluat atât de repede informația. Probabil o cunoștea deja jumătate din București, și totuși nu s-a vorbit prea public. Eu sper doar ca omul să poată să facă ce făcea până acum, adică să se plimbe pe stradă fără să-l bată lumea la cap, și să rămână cu intimitatea de care ne bucurăm fiecare dintre noi în public. Și hai să dăm play la ultima piesă, că sună bine bine de tot.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.