Cartea perfectă

Am găsit cartea perfectă, inspirat dintr-un comentariu de pe AtelierKult. Nu, nu mă înţelegeţi greşit, ea nu a fost încă scrisă.  Se înţelege că perfecţiunea îi aparţine lui Dumnezeu în aceeaşi măsură în care nota 10 îi aparţine profesorului. Ea are două coperţi groase şi nu conţine decît pagini albe, asta în virtutea faptului că “lasă cititorul să-şi închipuie ce vrea”.

Aţi spune că e uşor de scris o astfel de carte, dar nu e. Pentru că, despovărat de greutatea de a alege cuvintele şi frazele necesare stimulării intelighenţiei şi imaginaţiei cititorului, autorul va fi confruntat cu problema enormă a alegerii titlului.

Cum se numeşte Cartea Perfectă? Eu aş alege ‘Pagini Albe’. Şi pentru a fi mai romantic, aş spune: “Pagini albe în Alger”.

Ce ziceţi? Cumpăraţi volumul meu de Pagini albe?


5 Replies to “Cartea perfectă”

 1. nasturei

  Hai mai, fii si tu mai poet si cauta titluri mai inspirate. Pagini albe nu imi spune nimic. Nu imi provoaca imaginatia in nici un fel.
  Try again. 😀

 2. Raul

  Carte? Ce-i aia carte? Un fel de PDF pe care il citesc pe Palm?

  Am avut nota 10… ani in sir 🙂 Dar perfectiunea tot lui Dumnezeu i-a ramas.
  Raul

 3. dorinlazar

  Raul, interesant, interesant… îmi place propunerea ta.dar mă gîndesc şi la un pic de poezie. Mă gîndesc, de exemplu, la “Despre cine, făcînd ce, unde şi cînd vrei tu! La Alger” 😛

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.