Câteva clipuri de urmărit

Pentru că merită urmărite, câteva clipuri pe care nu vreau să le comentez foarte mult. Primul este un clip care se referă la scrisorile către Stalin din arhivele Republicii Moldova. În plină foamete impusă de sovietici moldovenii au încercat să facă un apel la Stalin pe care cei mai naivi îl credeau încă un eliberator. 80% din cei care i-au scris au ajuns în Siberia, probabil ca să-i simtă mai de-aproape dragostea părintească. Aviz fanilor PNLiști de Rusie. (clipul e în engleză, dar are și câteva interviuri cu oameni care vorbesc română ăăăă moldovenește. Via Radu)

Tot într-o notă serioasă rămânem cu piesa celor de la Firma – Prizonieri de război. Videoclipul mi se pare foarte interesant lucrat, au încercat să pună personaje importante din istorie să pară că spun versurile piesei. Efortul e remarcabil, iar piesa e cred că singura piesă rock acceptabilă care a ieșit în România în ultimii ani.

Al treilea clip e minunata victorie a celor de la Fnatic contra celor de la AHQ. Într-o întorsătură spectaculoasă de situație, Fnatic reușesc un ace și apoi să distrugă nexusul celor de la AHQ. E de urmărit. Și, înainte să comentați că e groaznic că cineva se entuziasmează așa pentru un joc pe calculator, să nu uităm că România s-a uitat aseară la televizor cu sufletul la gură la un meci cu Insulele Feroe. Totuși, e destul de greu de înțeles de ce e așa de tare finalul ăsta dacă nu ați jucat LoL.

fnatic_by_thesoupkitchenx-d7zxms6


4 Replies to “Câteva clipuri de urmărit”

  1. krossfire

    “piesa e cred că singura piesă rock acceptabilă care a ieșit în România în ultimii ani.” – Nu chiar, nici pe departe, dar revenirea trupei Firma e de apreciat.

  2. Dobrică

    Bunicul din partea tatălui meu spunea nişte chestii interesante despre prizonierii de război. Nu avea nevoie metafore ieftine ca să impresioneze. Videoclipul e meserie.

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.