Cele mai citite zece ştiri de pe acasă.ro

Mă plimb pe site-uri – după ce mi-am citit horoscopul, care îmi spunea clar: “Te pregăteşti pentru sfîrşitul de săptămînă”, am citit, natural, cele mai citite zece ştiri. Vechi. Pentru că bănuiesc că nimeni nu le mai citeşte ştirile acum.

  1. Chiloţii la vedere” – o ştire în despre faptul că Prigoană şi-a arătat lenjeria intimă albă la telespectatori
  2. Terra va avea două luni” – o ştire despre faptul că Marte va fi mai vizibil pe 27 martie. Observaţi că nu au putut să dea un titlu mai acătării, lăsînd cititorul prost să-şi închipuie cine ştie ce blestemăţie.
  3. Andreea Marin apărată de tatăl ei” – o ştire despre faptul că tatăl Andreei Marin nu-l place pe Ştefan Bănică Jr.
  4. Iubita lui Sergiu Nicolaescu, cu 47 de ani mai tînără” – aflăm că Sergiu Nicolaescu e cu o tipă de 30 de ani. Haideţi să simţiţi anvergură textuală savuroasă: “Mai tanara cu 47 de ani decat iubitul ei, producatoarea Dana Ionica (30 de ani) mosteneste din plin apetitul pentru risc si senzational al regizorului Sergiu Nicolaescu. Bruneta care ii sta alaturi ‘Comisarului Moldovan’ de aproape 11 ani conduce un automobil de 200 de cai putere.” Adică, simţiţi, tipa de 19 ani în plin curent ‘goth’ a făcut o vizită prin cimitir şi s-a ales cu Sergiulică supranumit ‘vîrsta de aur a filmului românesc’. Eh, un fleac, m-au ciuruit!
  5. Moni şi Iri în vacanţă în Grecia” – chiar dacă articolul discută faptul că vedetele vieţii au bonă de 18 ani. Moni, ţi-ai băgat duşmanul în casă – data viitoare Iri o să-ţi ceară o bonă de 16 ani 😉 Pentru el.
  6. O elevă fruntaşă de clasa a XI-a, actriţă într-un film porno difuzat pe Internet” – “Protagonista celui mai mare scandal sexual din istoria invatamantului din Alba apare intr-o serie de imagini deochiate, care fac deliciul copiilor minori, dar si al adultilor. Filmuletul a fost inregistrat cu ajutorul unui telefon mobil de eleva minora, actrita, care a filmat diverse partide de amor, impreuna cu prietenul ei, in vacanta de vara de anul trecut. […] Cand s-a intors la scoala, eleva se pare ca a dat filmul unei prietene, care l-a distribuit peste tot, desi initial adolescenta a spus ca videoclipul se afla intr-un meniu protejat cu parola.” Ce pot spune? Iubesc meniurile protejate cu parolă. Sunt geniale.
  7. Britney Spears şi Paris Hilton, lesbiene?” – Nu vă cred. Vreau să văd dovada. Filmul. Trebuie să existe ceva.
  8. Mădălin Voicu îi tolerează soţiei amantul” – o ştire despre faptul că Mădălin Voicu are amantă. Da, nu glumesc, despre asta e. La sfîrşitul articolului zice Mădălin Voicu cu mult năduf că şi nevastă-sa are unul. Observaţi atitudinea, nu-i aşa că e milos dl. Mădălin ???
  9. Filme cu Monica Gabor nud, vîndute elveţienilor” – Ar trebui să fim şocaţi că filme cu Monica Gabor făcute la 16 ani au fost distribuite unor bogătaşi elveţieni. No shit? Păi aia e Elveţia – în România, femei precum Monica Gabor sunt distribuite de la 16 ani unor bogătaşi locali.
  10. În sfîrşit, pagina lor de bancuri.

Ţineţi aproape, trageţi acasă. Nişte concluzii: 50% ştiri despre sex în mod direct, 25% ştiri despre sex în mod indirect şi 25% ‘diverse’. Şi procentajele par bune… Stăm bine – gospodinele de mîine sunt educate bine


3 Replies to “Cele mai citite zece ştiri de pe acasă.ro”

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.