Cercetătorii britanici

În categoria “vești care îți restaurează încrederea în umanitate” (nu faith, ci trust), o veste legată de cercetătorii britanici. Ce credeți că au reușit să descopere dumnealor?

În mod neașteptat, cercetătorii britanici de la GlaxoSmithKline au reușit să găsească o soluție de vaccinare contra Ebola. În următoarea perioadă vor începe testele în Africa de vest, și probabil primii vizați vor fi lucrătorii din sănătate cei mai expuși la virusul Ebola. Programul inițial de vaccinare va dura șase luni, timp după care vom afla dacă soluția găsită de cercetători e suficientă pentru a opri răspândirea virusului.

Știu, după titlu oamenii se așteptau la ceva referitor la culorile de ruj și sexul oral. Mă bucur să vă dezamăgesc.

ebolavirus


5 Replies to “Cercetătorii britanici”

  1. razvanbb

    Am cautat sa vad daca cercetatorii britanici chiar au descoperit ceva in legatura cu sexul oral. Ei bine, da, chiar au cercetat pana si aceasta latura a vietii noastre si e un intreg reportaj pe BBC. 🙂

  2. krossfire

    Pe langa obsesiile conspirationistilor, cercetarea farmaceutica se afla intr-un impas destul de mare. Dureaza mult prea mult sa testezi si sa omologhezi un medicament pentru a mai avea timp sa mai faci profit (fie pe seama patentelor, fie pe seama regulii “primului venit”). Astfel, e foarte greu sa-ti acoperi investitia initiala si e mai convenabil sa mergi pe “formule testate”.

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.