O chestie de bună educație

De 1 martie e frumos să faci un gest frumos, în concordanță cu primăvara, însă văd că întotdeauna lipsesc din populația României normele de bună educație, cei 7 ani de-acasă. Acum serios…

Ce e așa de greu să faci cadou un mărțișor, un șnur roșu cu alb? E un gest simplu, pe care îl poți face fără conotații de natură sexuală, sau ceva complicat. Ai putea să îl faci pentru toți cei din jurul tău.

Așa că nu pricep, fetelor, de ce nu faceți gestul frumos pe care ar trebui să-l faceți de 1 Martie? De ce trebuie să vă plîngeți și să așteptați gestul făcut în sens invers?

Adică, cum s-ar zice, să dați un mărțișor sau un șnur împletit celor din jurul vostru? Sau tot eu tre’ să vă zic că tradițional fetele fac astfel de cadouri de venirea primăverii?


8 Replies to “O chestie de bună educație”

  1. Linda Quest


    Um…
    Sincer, imi vine sa-i iau la palme pe toti cei care insista ca unul din sexe trebuie sa fie responsabil cu dat-ul martisoarelor (in general fetele baietilor, ca ei au obligatie pe 8 martie). Toata lumea ar trebui sa dea si sa primeasca martisoare indiferent de sex (sau daca se simt obligati de 8 martie sau nu).

    Asa ca, baieti si fete, puneti mana la dat martisoare!

  2. Linda Quest

    Eu am dat la toata lumea pana acum vreo 5 ani cand am descoperit cat de stanjeniti se simt unii sa le primeasca (nici cand foloseam boldul sa-i impung pe baietii care ma enervau in clasele mici n-am vazut reactii atat de panicate in fata unui snur alb si rosu). Mi-am limitat lista, ceea ce e mai bine, din moment ce la fac singura si pe an ce trece tot ma avant la modele mai complicate.

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.