Columbeni riloudid

Pînă la urmă Libertatea a făcut lumină în caz. Ca nişte adevăraţi analişti ai excrementelor folosite pentru hrănit muştele, reporterii de investigaţie de la Libertatea au decis: Monica Columbeană simulează felaţia de dragul camerei de luat vederi.

Aşa că cei care o recomandă pe Monica  ca un model de succes în viaţă pot folosi în continuare argumentul cu puterea dragostei şi a unei femei de a se ridica peste whatever. Ceea ce se vede în filmul pe care l-aţi văzut cu toţii (în afară de mine) este o simulare, deci e posibil să nu o fi luat ‘pe bune’, să nu facă asta pe bune, şi, în fond, pentru că o ştim curată şi sinceră precum un copil, poate fi încă virgină. Oh, a născut? S-au mai auzit de ceva cazuri.

În caz că vă întrebaţi nu am nimic împotriva sexului consensual, marital sau extramarital (atîta timp cît nu se înşeală) filmat sau nefilmat.  Am în schimb ceva împotriva virginelor de cartier care se ştie prin ce metode se ridică, şi vin să dea lecţii de moralitate şi normalitate. Aşa că babelor care plîng după succesul de Cenuşăreasă a Columbencei, puteţi vedea şi cam ce-a făcut ca să-l aibă. Sper că asta vă mai redresează balanţa morală.


6 Replies to “Columbeni riloudid”

  1. Botache

    Functioneaza. Paris Hilton a dat tonul si uite ca de atunci, a devenit o metoda infailibila. A dracu muiere blonda, a fost sfatuita bine!

  2. Ovidiu C.

    Mi-ai şters frumuseţe de comentarii (împreună cu postul ce-i drept). Ruşine! You make little Bobby Tables cry.

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.