Comentariile închise sunt decizia corectă

Am deschis, săptămâna trecută, comentariile la o postare. Motivul a fost destul de simplu – doream ca, dacă greșesc, oamenii să-mi spună și să-mi argumenteze – să comenteze conținutul, și să-mi spună dacă am dreptate sau nu. În fond, de-asta sunt comentariile acolo, ca să poți să vezi și alte opinii decât ale tale, mi-am spus.

Și comentariile sunt exact cum mi le amintesc. Inutile, pe lângă, cel mai des. Și la prima înjurătură primită am marcat ca spam și am închis comentariile la loc. Mă bucur totuși că am lăsat fereastra asta deschisă – pentru o vreme începusem să mă întreb dacă nu cumva am luat o decizie greșită. Dar nu e. E decizia corectă.

În ciuda a ceea ce crede lumea, nu îmi doresc, ca autor de blog, să intru în dialog cu oamenii care mă citesc. Prietenii mă pot contacta oricând pe Facebook, Twitter, mail sau telefon. Oamenii care mă citesc pot oricând să comenteze pe pagina de Facebook a blogului, că de-aia am făcut-o. Acolo pot să blochez mult mai rapid orice om care vrea să mă înjure. Și aia e. Eu sunt mai zen, voi sunteți mai zen, în rest, sănătate și roșcate!

redhead-woman-grass-mountain-landscape-051414-


Comentariul tău

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.