Concurs cu premii: Frozen Synapse

Frozen_Synapse_292x136De curînd s-a lansat Steam pentru Linux, și, cu ocazia asta, am primit de la Valve un cadou, o copie a jocului Frozen Synapse care rulează și pe Linux, Windows și Mac. Și cum nu sunt om rău și vreau să-l dau mai departe, m-am gîndit să facem un mic concurs. 

Jocul are o coloană sonoră superbă și este unul din cele mai populare jocuri indie cu un metascore de 85% și note mari de pe la toate site-urile de review.

Tot ce trebuie să faceți pentru a cîștiga concursul este să îmi lăsați aici un comentariu cu părerea voastră despre Steam pe Linux, sau despre de ce nu e OK să piratăm jocuri. Vă aștept cu comentarii pînă vineri seara.

PS: Voi prefera să dau jocul cuiva pe care nu îl/o cunosc personal. Just so you know. So spread the word

6 Replies to “Concurs cu premii: Frozen Synapse”

  1. Eu nu sunt gamer, singurul joc pe care l-am jucat vreodata a fost CS dar in schimb sunt programator si pot sa iti spun de ce nu e bine sa piratezi jocuri. Pentru ca de fiecare data cand un joc e pirat pentru firma care l-a produs inseamna o pierdere, pierdere care influenteaza in mod direct remuneratia programatorilor, đesignerilor, matematicienilor și a altor angajati din ace firma.
    Trebuie sa fim constienti ca toata lumea trebuie sa manance o paine, toata lumea are o familie de intretinut etc. iar cei care practica pirateria nu fac decat sa influenteze in mod negativ anumite vieti.

Comments are closed.