Concurs cu premii: Frozen Synapse

Frozen_Synapse_292x136De curînd s-a lansat Steam pentru Linux, și, cu ocazia asta, am primit de la Valve un cadou, o copie a jocului Frozen Synapse care rulează și pe Linux, Windows și Mac. Și cum nu sunt om rău și vreau să-l dau mai departe, m-am gîndit să facem un mic concurs. 

Jocul are o coloană sonoră superbă și este unul din cele mai populare jocuri indie cu un metascore de 85% și note mari de pe la toate site-urile de review.

Tot ce trebuie să faceți pentru a cîștiga concursul este să îmi lăsați aici un comentariu cu părerea voastră despre Steam pe Linux, sau despre de ce nu e OK să piratăm jocuri. Vă aștept cu comentarii pînă vineri seara.

PS: Voi prefera să dau jocul cuiva pe care nu îl/o cunosc personal. Just so you know. So spread the word


6 Replies to “Concurs cu premii: Frozen Synapse”

  1. Stefan

    Eu nu sunt gamer, singurul joc pe care l-am jucat vreodata a fost CS dar in schimb sunt programator si pot sa iti spun de ce nu e bine sa piratezi jocuri. Pentru ca de fiecare data cand un joc e pirat pentru firma care l-a produs inseamna o pierdere, pierdere care influenteaza in mod direct remuneratia programatorilor, đesignerilor, matematicienilor și a altor angajati din ace firma.
    Trebuie sa fim constienti ca toata lumea trebuie sa manance o paine, toata lumea are o familie de intretinut etc. iar cei care practica pirateria nu fac decat sa influenteze in mod negativ anumite vieti.

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.