Copiii inadaptați la realitate nu schimbă lumea

După patru ani de Remus Cernea în parlament avem câteva rezultate spectaculoase:

Și acum să vorbim despre prietena lui, Ioana, care în ultima săptămână a demonstrat de ce e capabilă, postând o poză cu decolteu în sprijinul unei pipițe de la PSD, lăudându-se din poziția de feministă cu articolele în care era numită „Prietena lui Remus Cernea” pentru că feminism, și apoi salvând câțiva crabi vii din MegaImage1)dau link direct către un pamfletul lui Vasile pentru că nu are sens să îi căutăm prostiile în direct. Se supără când lumea face mișto de ea arătându-i cum se gătesc crabii – altfel, Ioana nu are niciun fel de remușcări când mănâncă legume vii. Proaspete, li se spune, dar încă vii din punct de vedere biologic.

Remus și Ioana sunt cuplul perfect reprezentativ pentru tot tineretul debusolat, milenialist. Sunt doar o demonstrație a cât de mult pot schimba ei lumea – măcar aduc un zâmbet pe buzele oamenilor. E și asta o schimbare în bine.

Îi înțeleg. Probabil nu aud păreri diferite din cercul lor unde sunt, mai mult ca sigur, apreciați pentru ideile extraordinare pline de empatie pentru oamenii din jur. Contactul cu exteriorul îi sperie – îi deranjează, îi supără. Din fericire, nu au o masă critică, să reușească și să-și impună ideile asupra celorlalți. Încă. Să ne bucurăm, dară.

Nu, Remus, nu, Ioana, nu așa se schimbă lumea. Trăind fără pic de compasiune față de cei din jur, fără pic de înțelegere pentru modul lor de viață, neînțelegându-le nevoile, prioritățile, nu o să ajungeți să schimbați lumea în bine. Dar, în fine, nefiind la voi în bulă nu o să citiți textul ăsta, rămâne ca eu să mă bucur de momentele de fin amuzament pe care le produceți și să-mi văd de treabă mai departe.

Nu cred că îmi place crabul, dar aici arată de zici că e aripioară de pui de la KFC.

NOTES   [ + ]

1. dau link direct către un pamfletul lui Vasile pentru că nu are sens să îi căutăm prostiile în direct

2 Replies to “Copiii inadaptați la realitate nu schimbă lumea”

  1. Doxatul Dex

    Eu credeam ca astia sunt doar niste oligofreni. Acum imi zici ca sunt reprezentativi intr-un oarecare fel pentru societatea in care traim?
    Ma bucur ca n-am iesit din casa anul asta…

  2. Nautilus

    Societatea în care trăim tocmai a interzis folosirea animalelor la circ, fără să-i fi cerut măcar părerea lui Remus Cernea. La Antena 3 s-ar zice că asta înseamnă să fii maf… telepat.

Comentariul tău

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.