Crap roaming the land

Această postare nu se adresează celor slabi de inimă. Dacă nu poţi suporta imagerie grotescă, închide browser-ul cu această pagină acum.

Ceea ce urmează se adresează celor suficient de puternici pentru a primi adevărul în faţă. Sunteţi suficient de puternici?

Atunci înduraţi un clip de zece minute care rezumă cariera domnişoarei Ashley Tisdale, viitoarea Britney Spears, următoarea Destiny’s Child:

Sunt sigur că nu aţi rezistat pînă la final. E vorba de o trilogie de trei piese (aşa le zice acum pachetelor de trei chestii, trilogii). Prostia e cum vi-o doriţi. Fie mai lentă, fie mai zbînţuită, Din repertoriul unic, citez cîteva versuri:

Ahhh
Boy walkin’ the spot he so fresh and (uh huh)
He got what he needs impressin’ (uh huh)
Just look at the way that he dressin’ (uh huh)
Ain’t no question chicks like oh

Poezie, ce mai… Dar povestea nu se termină aici… Pentru că avem o nouă viitoare divă:

Vanessa Hudgens. Aşa o cheamă pe fată. Dar eu nu înţeleg despre ce vorbeşte:

You are fine
You are sweet
But I’m still a bit naive with my heart
When you’re close I don’t breathe
I can’t find the words to speak
I feel sparks

Mie-mi sună a ceva suferinţă gravă ce simte fata aia acolo. Dar nu contează. Urmează următorul clişeu. Ce e mai bun ca o fată sexy? DOUĂ!!! Vă prezint pe Aly şi AJ:

Pe undeva pe la mijloc, printre două ‘rollercoaster ride’, fetele zic ceva de genul: I think I’m running out of oxygen, and it feels good?. Încă o dată, despre ce vorbesc fetele? despre asfixierea erotică sau despre ce??? Bine, haide să o lăsăm mai uşor cu domnişoarele, sunt PREA tari pentru noi. Hai să le lăsăm pe fete, şi să ascultăm şi un Robbie Williams din zilele noastre. De exemplu, domnul Jesse McCartney, care pleacă de nu ştim unde (că e la vîrsta la care pleacă la coadă la buletin):

Nu vă lăsaţi seduşi de secvenţele pseudo-sexuale din videoclip, el face probabil parte din gaşca Disney. Pentru că deja ne-am săturat de atîta patetism, ne întoarcem la fete: Miley Cyrus vrea să uite şi să reînceapă. Ce, nu ştiu. Dacă crede în reîncarnare, îi propunem reîncarnarea ca soluţie 😉

Nu s-a săturat lumea de Avril Lavigne, cu autobuze şcolare şi cu half-pipes? Nu e Avril SUFICIENT?

Oricum, se reîntoarce New Kids on the Block. Nu originalul, nu cu pop-songs, pentru că pop este atît de anii ’90. Se întoarce cu prostia anilor 2000: Nu Rock: (oh, the horror)

V-aţi săturat, aşa-i? Nu vă îngrijoraţi, peste ani va fi MULT mai rău 😛

Poftă mare.


17 Replies to “Crap roaming the land”

 1. dorinlazar

  se pote mai mult decît dezbrăcată??? Tehnologia din ziua de azi… de fapt, am văzut şi în clipul ăla cu 4 minute să salvezi lumea :))

 2. Botache

  Ioai….Vroiam sa zic de fapt: un pic cam dezbracata pentru 15 anisori, cati are ea. 😀

 3. centrefold

  Ashley nu si-a mai luat-o de mult.

  Miley nu si-a luat-o nicodata, iar Jesse si-a luat-o de prea multe ori…

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.