Cu ce înlocuim Google Reader?

feedlyÎnlocuiesc Google Reader cu Feedly. Am așteptat pînă în ultima clipă ca Digg Reader-ul să fie ceva prezentabil, și, din păcate, nu e ceea ce trebuie. A venit prea tîrziu, importul nu funcționează cum trebuie (nu știe să-mi marcheze ca citite chestiile deja citite) și nu păstrează structura de foldere.

Feedly însă s-a descurcat binișor la capitolul ăsta, și pot să merg mai departe cu el. Ahoy! Funcționează, și funcționează decent. O să mă obișnuiesc cu noul stil al lui Feedly, și o să fie bine.

Digg mai are de lucrat.

Comments

Cu ce înlocuim Google Reader? — 14 Comments

 1. am trecut la The Old Reader, prin import de subscriptions din Google Reader.
  mi-a trebuit ceva compatibil cu FeedlerRSS.

  • Deocamdată soluția feedly e suficient de rotundă, feature-wise, ca să fie ok. The Old Reader pare și el ok, dar nu știe să treacă între feed-uri cu spațiu.

  • Stau deocamdată cu feedly, l-au curățat, și are avantajul că pot să citesc cele 300 de item-uri pe care nu le-am acoperit în GR.

   The Old Reader arată și el interesant, dar… nu știu. O să îl testez un pic mai încolo, să văd ce îi poate pielea.

 2. Și eu am rămas cu feedly. Pare destul de drăguț. Celelalte nu le-am testat deoarece îmi pare enough for now, și nu-mi lipsește funcționalitate 🙂

  Mi se pare un pic mai bun decât Google Reader din punct de vedere al spațiului available, care parcă e mai mare.

 3. “Am așteptat pînă în ultima clipă”
  Nu, eu o sa astept pina in ultima clipa care va fi in weekendul asta 😉

  • Tocmai am portat manual toate cele 400 de feed-uri din GR în The Old Reader. Se mișcă ok, îl tot testez de o săptămână.

   Importul automat nu mergea, se oprea după o anumită categorie. Oricum, voiam să-mi reorganizez feed-urile și să mai scot din cele neinteresante sau moarte. Din ce-am văzut, TOR are o chestie care-ți zice ce feed-uri sunt moarte 😉

 4. Pingback: Presă online așa cum trebuie | dorinlazăr.ro