Danny MacAskill – Way back home

V-am arătat acest clip? Danny MacAskill este un ciclist ‘de figuri’, “trials cyclist”, de-ăia care sar pe toate pietroaiele pe care nu ai visa să ajungi nici fără bicicletă, d-apăi cu.

Nu mai țin minte de la cine am primit clipul acesta, e foarte posibil ca Axonn să fi fost sursa (de pe net, parcă așa se exprimau profesioniștii). Inițial nu m-am uitat la clip, ci am ascultat muzica (mai ales a doua piesă, The Jezabels – “A Little Piece”). Mi-a plăcut, și am tot reascultat clipul de mai multe ori pînă cînd, într-o bună dimineață, m-am și uitat la clip.

Nu știam cine e Danny MacAskill, și nici ce poate a face, dar o scurtă căutare pe Google a rezolvat și detaliul ăsta; am rămas uimit nu neapărat de figurile pe care le face (spectaculoase, într-adevăr), dar de frumusețea clipului, ca realizare închegată, de sine stătătoare. Evident, locurile vizitate sunt foarte spectaculoase și ele, dar mă îndoiesc că un drum relativ scurt de la Rîșnov la Poiana Brașov ar fi mult inferior. Și un traseu prin satele sase de prin județ nu ar fi nici el mai prejos.

Vă las, așadar, să vă înfruptați din frumusețile Scoției, și dați de veste de v-a plăcut.


3 Replies to “Danny MacAskill – Way back home”

 1. Allure

  Mi s-a oprit respirația la cîteva din stunt-urile efectuate, deși – per total – este un adevărat spectacol, și al ciclistului și al naturii. Se pare că poate face din orice un traseu…(mă întreb dacă Red Bull are ceva de-a face cu performanța 🙂 – am sesizat că sunt sponsor) Frumos, ce mai! – Gata, mission accomplished – eu am dat de veste. Next 🙂

 2. Dorin Lazăr

  Ah, superb. Într-adevăr, unele tumbe m-au făcut și pe mine să mă opresc și să spun că nu e posibil… Și totuși…
  Și da, filmul e produs de RedBull House Media :D.

 3. Axonn Echysttas

  Nu cred ca e de la mine. Am dat cateva link-uri cu din astia care se sparg in figuri, dar asta nu mi-l amintesc. Sau cine stie…

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.