De-a valma

Statul îşi consideră toţi cetăţenii nişte criminali. Există un fel de joc… Dacă poliţia te prinde, te bagă la o închisoare mai mică numită sugestiv chiar închisoare. (închisoarea mai mare se numeşte societate). Partea interesantă este că dacă furi un milion de dolari şi avansezi la nivelul următor, poţi ajunge şeful poliţiei, ministru, sau vice-prim-ministru, precum Voiculescu şi Copos.

Cupa mondială de fotbal ne transformă pe toţi în spectatorii unui spectacol jalnic. Spre deosebire de propriile vieţi, putem să ne declarăm nemulţumiţi şi să închidem televizorul.

Apropos de televizor. Mă întreb dacă musca sau ţînţarul Vodafone care sare sprinten şi trăieşte o singură zi are abonament la Vodafone, şi dacă da, de care? Plăteşte lunar?

Danone şi-au redenumit un produs. Şi-au făcut reclamă în care un copil caută laptele favorit, pe care nu-l mai găseşte. Ribrendingu’ s-a petrecut pe neaşteptate. Şi cele două gospodine cu siluetă de invidiat îşi trag un ‘vai, dragă’ pe faţă de nu-i adevărat. Întrebare: crede cineva că cele două se pot întîlni la cumpărături? Eu cred că se întîlnesc la un gin cu apă minerală dat de cine-ştie-ce şmecher gelat printr-un bar de doi lei (noi).

Am auzit de cazul celor 4 bucureşteni care au fost prins de nişte urşi pe vîrful Tîmpa. Şi nu aveau semnal la mobil :). Nu explic mai mult că mă bufneşte rîsul.

Am mers zilele trecute la film. Juca Sarah Jessica Parker, şi nu mai contează nimeni. De ce m-am dus? Zicea în afiş ‘Superba X(Sarah Jessica Parker)’. Am vrut să văd şi eu minuntea. Nu, Sarah Jessica Parker tot urîtă e. As a matter of fact, tot timpul am sperat că prietena ei (care teoretic trebuia să fie mai urîtă) să îl ia pe tip. Nah, nu vă zic ce s-a întîmplat, să nu fiu singurul prost care îşi pierde o oră jumătate.

Tot de filmul ăsta, deşi era o propagandă pentru plecat de-acasă (mutat pe cont propriu, etc.) m-a convins că e fain să locuieşti acasă. Ceea ce o să şi fac 😉

M-am săturat de hip-hop. Cred că m-am maturizat peste nivelul ‘ţîţe, buci, cluburi’ – şi asta fără orgiile şi beţiile aferente. O să petrec tot restul vieţii mele în regret nespus, că nu am poştit o muiere-obiect. Bleah.

Apropos de muieri obiect. Am văzut zilele trecute pe Fashion Tv (zapping, nimic altceva) o tipă pe care vroiau să o fotografieze unii pe nişte stînci. Tipa urcă cu elicopterul, o duc ăia de mînă, stai acolo, pune-te acolo, arată-ţi dinţii, scoate fundul mai în sus, şi tipa vroia să mă convingă de calităţile ei de modelină. I mean… nu vi se pare penibil? Cu tocuri de 10 cm pe o stîncă, cu echipament de alpinist… Sunt singurul care nu-i crede?

Cel mai mult m-a deranjat felul în care tipa accepta să fie tratată ca o maimuţă de la zoo. Încercam să-mi dau seama la ce naiba se gîndeşte. My guess: ‘Termin în 10 minute şi merg să îmi cumpăr încă o poşetuţă, că asta s-a murdărit’. Ce le face pe femei să trăiască pentru chestii atît de lipsite de adîncime?

Ah… şi apropos de frumuseţe. Monica Gabor, proaspăt premuiantă cu coroniţă (cu media 9.82) a ajuns pe primul loc în topul FHM. Întrebare prietenească: cît a plătit Virinel? (în acest paragraf nu există nici un typo).


2 Replies to “De-a valma”

 1. stilld

  Ce le face pe femei să trăiască pentru chestii atît de lipsite de adîncime?
  heh
  lipsa creierului, poate
  aducator de zambete postul tau
  😀

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.