De ce e nevoie de o Poliţie a animalelor?

Pentru că toată lumea trăieşte cu impresia că eu sunt omul rău care se opune unei poliţii a animalelor, dau argumentele mele pentru care trebuie să avem o poliţie a animalelor:

  • Pentru a aresta posesorii de cîini pitbull sau orice altă rasă de cîini agresivi. Cu sau fără botniţă, cîinii de atac nu au ce căuta în apartamentele românilor.
  • Pentru a aresta posesorii de animale de casă care nu au nici o urmă de respect faţă de vecini (vezi cazul de la ProTv de acum ceva ani cînd se vorbea despre o posesoare de 14 pisici într-o garsonieră. Ciudat, atunci nu era lumea aşa revoltată şi nu semna petiţii).
  • Pentru a aresta pe dobitocii care îşi bat caii. Caii sunt nişte animale prea frumoase şi prea bune pentru om. De fapt, oamenii ar trebui să aibă un permis de deţinut cai.
  • Pentru a strînge şi eventual eutanasia cîinii vagabonzi care fac străzile Bucureştiului nesigure noaptea. Da, aveam nevoie de o Poliţie a animalelor cînd eram urmărit de o haită de cîini vagabonzi flămînzi la ora 3 dimineaţa în Bucureşti. Noroc că am prins şi dimineaţa atunci.
  • Pentru a creşte rating-ul ProTv cu o emisiune specială despre activitatea Poliţiei Animalelor.

Nu sunt ironic. Sunt foarte serios. În fiecare din aceste puncte.


2 Replies to “De ce e nevoie de o Poliţie a animalelor?”

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.