De ce iubim noi România (partea 1)

Stăteam de vorbă cu Sergiu (pe care îl cunoaşteţi dar nu-l prea înţelegeţi) şi am zis că ar fi păcat să nu fac un mic rezumat al ştirilor care curgeau la Tv.

  • La ora 19:45, comentatorii de pe TVR1 se întrebau între ei: “ce zici, se va valida referendumul?” (prezenţa la vot era cu o oră înainte de 22% :)) pentru validare erau necesari 50% dintre votanţi)
  • PSD-ul anunţă că vrea o treime din voturi 🙂 Amuzamentul zilei 🙂 pregăteau şi concerte, şi alte asemenea.
  • Întrebarea vieţii: “cum reuşesc huliganii să transforme fotbalul din sport în război?”… Soluţia TVR1 – cu cartoane şi prafurile le aveau separat. Cum ce prafuri? aaaa, nu, nu alea, ci alea de fumigene. Sergiu însă spunea că mai degrabă au venit cu mingile de ping-pong legate de picioare. Pentru neştiutori, mingea de pingpong e fumigena săracului.
  • Aflăm însă că poliţia şi-a făcut datoria. 5 dosare penale. 2000 de oameni – forţele de ordine – au reuşit cu greu să-i ţină în frîu pe cei 5 oameni care acum au şi dosar penal. Hai bă, sunteţi proşti? vin infractorii huligani cu miile, şi voi ne vorbiţi de 5 oameni?

Nah, de-aia iubim noi România.


4 Replies to “De ce iubim noi România (partea 1)”

  1. SSSaiyan

    Am spus ca au venit cu mingile de ping-pong intre picioare. Este o nuanta foarte importanta si tin la ea, la nuanta. :))
    Iar in legatura cu umila mea persoana … daca ceilalti nu ma inteleg, e peste poate sa ma cunoasca. 😉

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.