De ce să semnezi pentru USR

Scurt, la obiect, pentru că nu e timp de vorbăraie. Numărul 1, foarte important. O semnătură pentru USR nu înseamnă că i-ați votat. Dacă voi vreți să votați cu PSD sau cu PNL e cât se poate de ok, semnătura pentru USR nu înseamnă că v-ați amanetat dreptul la vot.

Acum, o motivație simplă: motivul pentru a semna pentru USR este că dai ocazia să apară pe buletinele de vot și alți oameni decât ce ai văzut până acum. Oameni tineri, care nu au experiență la furat ci care, poate, până acum au stat să facă o afacere. Oameni care încearcă să miște ceva.

Încă o dată repet – o semnătură pentru USR nu înseamnă vot amanetat. Tot ce zic e doar să mergeți să le dați ocazia să apară. Să vedem ce putem scoate din jocul ăsta democratic, dacă putem să aducem într-o campanie electorală și niște oameni care nu sunt „din gașca aia fesenistă”. Și le dați ocazia oamenilor cu care vă lăudați pe internet să se implice în politică. Măcar să-i vedem cine sunt. Poate ne plac, poate nu.

Hai, dați o semnătură? Nu doare.

O semnătură, por favor?
O semnătură, por favor?

5 Replies to “De ce să semnezi pentru USR”

  1. gabi

    Cică Alianța Noastră România a strâns cele 200.000 de semnături necesare înscrierii în alegerile parlamentare. USR a strâns doar 90.000

Comentariul tău (dacă comentezi prima oară, comentariul va ajunge în moderare)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.