De ce sunt femeile fericite doar la ciclu

Dacă te uiți la reclamele de la Tv, acolo unde ne uităm doar cu creierul de șerpilieni, o să vezi că femeile nu sunt foarte fericite, mereu au o problemă. Ba e vorba de vreo pată, ba de ceva de gătit, ba vreo răceală sau o durere ici colea. Femeile nu-s oameni, nu se relaxează la o bere ca băeții, și după grătar ele au problemă că nu pot scoate petele de grăsime.

Dar, în afară de momentul în care beau Coca Cola și se-ngrașă (și știm ce urmează după asta), singurul moment în care femeile sunt fericite e când sunt la ciclu. În rest sunt magraoni insuportabili, bolnavi și amărâți, dar în reclamele de absorbante femeile sunt fericite și fac mai mult sport decât fac în zilele “normale”. Le vezi cum pleacă să înfrunte mările, să alerge fericite prin parc sau să poarte pantalonii albi pentru zilele acelea imaculate. Asta pentru că lichidul albastru din paharele Berzelius de acasă e absorbit complet de noul scutec de la <insert favorite brand>.

Chestia asta se întâmplă pentru că, așa cum zicea Ovidiu, ne uităm la reclamele de Tv cu creierul de șerpilieni, de-aia nu ni se pare suspect când vedem că toți oamenii care se duc la bere poartă cămașă. Am atins tangent și subiectul ăsta în podcastul de săptămâna asta în care am avut-o invitată pe Roxana Chirilă, dar în general am vorbit despre traduceri și cât de slabe sunt ele în România. O să revin la subiectul traduceri într-o postare ulterioară, că încerc să formulez o idee dar nu am timp sau chef sau vreme, dar dacă vreți să ascultați ce am avut de zis, dați play mai jos. Și, dacă vreți, ne găsiți pe Facebook sau direct pe podbean, iar pentru fanii Apple suntem și în iTunes.

live_fearless_banner_2014
Cred că tipa era mai convingătoare dacă avea pantalonii albi

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.