De ce sunt simpatici USLașii de la Cluj

Pentru că au început să facă “geoane” de la primul exit-poll, care sunt la fel de valabile ca și promisiunea fermă că îi duci banii mîine ăluia de la magazinul cînd cumperi ceva. “Mă, nu știu sigur dacă îi am, da’ eu cred că-i am, mîine siiiigur ți-i aduc”.

Pentru că acuză pe PDL că au furat alegerile, și caută acum cum au furat (dar nu au găsit decît vreo două, trei nereguli de maxim 5 voturi). Asta în timp ce și ei au furat cu aceleași metode.

Pentru că post-factum e ușor să imaginezi absolut orice. Ia niște țigani de pe stradă, pune-i la Antena 3 pe televizor și pune-i să spună că au furat cu cîrca voturi. Dar stai mă coane, sutele de observatori pe care i-ai avut nu au zis nimic vreme de două zile? 😀 Hai că ești beton.

Pentru că și ei, la rîndul lor, au fraudat alegerile la maxim, și singurul lucru pentru care se oftică acum și se dau cu fundul de pămînt este că nu au furat suficient de mult, probabil se bazau pe mai multe voturi pe bune.

O să vină și cu aia cu numărul de voturi anulate. Dar asta se întîmplă la fiecare alegeri. 😀

Dar cel mai mult îmi sunt simpatici pentru că nu știu să ia bărbătește o palmă peste ochi și să tacă. Ăsta e jocul democratic. Se votează, se numără, se asigură lumea ÎN TIMPUL VOTĂRII că se numără corect, că e totul în regulă. De-aia au observatori (și dacă nu au avut USL-ul observatori nu știu cine a avut. Îmi amintește de Al Gore și George W. Bush, cînd Al Gore pur și simplu a generat o criză guvernamentală în State pentru că nu a putut accepta că a pierdut.

Cum ziceam, măh, dacă aveați ceva serios veneați cu ele la tătucu’ la Antena 3 să vă plîngeți de la ora 12 noaptea, din seara aia, nu la două zile.

Vă transmit un tradițional, hai siktir, și gata. Ați pierdut unele, ați cîștigat altele… La muncă cu voi acum. Data viitoare să furați mai mult.


4 Replies to “De ce sunt simpatici USLașii de la Cluj”

  1. Mircea

    auzi, tu ai avut ceva contact real si “intim” cu politicul si cu diversele administratii publice? realitatea e asa de crunta, incat iti trebuie mult sange rece sa nu dai intr-o depresie irecuperabila… am mai zis asta si cu alte ocazii. in rest, vorbim vorbe, adunate de prin ziare si de pe sticla. eu ii admir pe cei care traiesc in ceea ce unii ar numi-o ignoranta. eu il consider un mecanism natural de aparare.

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.