De ce sunt urîți utilizatorii de iPhone

Pentru că utilizatorii de iPhone sunt cei mai rafinați, cei mai deștepți, cei mai frumoși, cei mai cool. Și desigur, noi ăștialalți suntem incredibil de invidioși pe cît de rafinați, deștepți și frumoși sunt utilizatorii de iPhone.

Sau, mai simplu, pentru că au reacții precum cea de aici. Pe scurt, e vorba de o aplicație absolut plictisitoare numită instagram, cumpărată pe un număr de milioane de euro/dolari. O aplicație care era disponibilă numai pe iPhone, după care, oh, heavens, no, a ajuns și pe Android. Nu ar fi o problemă că aplicația e și pe Android, nu s-a stricat în vreun fel, sau ceva de genul. Dar deodată micuțul club exclusivist de oameni rafinați, deștepți, frumoși și cool s-a aglomerat cu utilizatori care foloseau de pe sisteme mai ieftine aplicația. Deci, e clar, niște jenanți. Drept urmare reacții precum:

Dont follow me on instagram if you have an android….. Ew

Android got Instagram???? Yuck

I feel gross knowing people with an android phone can follow me on instagram…

ew android users can have instagram, I don’t feel special anymore

Man, android users getting instagram is like the losers in high school taking over the cool table in the cafeteria.

So you Android losers got Instagram now?? Smh..Now I know how male-supremacist felt when women were first allowed to vote…

if you are on an #Android – please don’t follow me on #instagram #thankyou je suis super sérieuse.

Să nu credeți că ăștia sunt doar niște adolescenți rătăciți. Nu, nu. Atitudinea asta transpiră în majoritatea utilizatorilor elitiști, care folosesc iPhone pentru că e alegerea superioară. Pentru că se simt un club select, pour les connoisseurs.

Și cînd colo, sunt doar niște consumatori, mediocri în produsele pe care le consumă. Și da, știu că și fanii Android sunt la fel de unilaterali: singura diferență e că mulți din fanii Android au devenit așa înrăiți din cauza exclusivismului oamenilor cu produse Apple.

Oricum, mama trollilor este nimeni alta decît compania mamă, Apple, care crede că doar pentru că a făcut un produs, ei au inventat gaura în gogoașă. După ce au inventat forma dreptunghiulară (geniali, nu?) acum au inventat și forma de laptop pe care HP o folosise cu vreo trei-patru ani înaintea lor. Și nu-i nici o problemă, proști au existat dintotdeauna, dar ăștia au bani mulți și putere mare, iar fanii lor pompează și mai mulți bani în una din cele mai nocive companii pentru libertatea lor.

Ca să facem un rezumat: de-aia urîm cu toții fanii Apple, că nu ne lasă și pe noi ăștialalți să trăim în pace.

 


7 Replies to “De ce sunt urîți utilizatorii de iPhone”

 1. Axonn Echysttas

  Roacheri vs Manelysti. Man, I’m so bored of these confrontations. BTW, eu am Symbian cu tastatura QWERTY fizica, ma tine bateria o saptamana si am free maps for life: you all suck, mwuahahaha.

 2. Dorin Lazăr

  Vrei să-ți dedic și ție un articol? :))
  Nu am zis nimic despre roacheri versus maneliști. Cel mult despre lume vs. maneliști 🙂 E bine să le zici că lumea nu-i place că-s nespălați și zgomotoși.

 3. Diana

  C’mon, nu incepe si tu cu chestii d’astea! Io nu am întâlnit specimene din astea, in viața reala. Nu, nu mai sunt utilizator de IPhone pentru singurul motiv ca nu merge 3G/4G in noua rețea de telefonie mobila pe care o utilizez! Dar sunt utilizator de IPad si Mac lol , așa ca sunt o ” pretioasa” după spusele tale lol. Mai folosesc si o alta tableta Cu WebOS( păcat ca este lăsat de izbeliste) + rooted IceCream Sandwich. Săptămâna asta am trecut înapoi la Android de la Windows Phone, așa ca pot sa spun ca le-am cam folosit pe toate. Apple au cele mai bune produse, fără îndoială. Părerea mea! Prin prisma meseriei mele folosesc Windows, OS X si Linux pe comps. Din nou Apple e câștigător. Si prefer Linux over Windows:). Sa înțeleg ca ma urasti? Looool

 4. Dorin Lazăr

  Nu, nu, înțelegi greșit. 🙂 Eu chiar am întîlnit persoane de genul ăsta, vorbit cu ei, discutat. Am primit replici de genul ăla. iWhatever e motiv de snobism pentru mulți care probabil din născare erau așa, dar au ajuns să își exprime fudulia și snobismul prin iWhateveri 🙂
  Utilizatorii ăia de care vorbesc sunt nocivi. Compania în sine e nocivă pentru societate prin atitudinea față de libertatea de expresie și libertatea de a utiliza un terminal pe care l-ai cumpărat cum dorești (libertate pe care de fapt nu o ai). Dar e o discuție mai lungă.
  Dacă vii la mine cu ‘ești jenant că ai HTC One X’ da, te disprețuiesc. Nu te urăsc, ura e un sentiment prea puternic pentru durerea ancenstrală în dorsală pe care o simt față de oamenii de genul ăsta. 🙂

 5. Diana

  Din nou zic ca eu nu am întâlnit specimene din astea, si lumea in jurul meu folosește IPhone la greu. Ca doar suntem daffy in La La Land lol!
  Tot un HTC mi-am luat si eu acum, Si deocamdată sunt multumita. Am avut Google G1si G2, care pur si simplu mi-au placut. Singurul care m-a dezamagit, si de aia am si dezertat a fost Lumia. Dar dacă T-Mobile da drumul la IPhones, fac trecerea fără nici un fel de probleme.
  Bine ca am rezolvat problema cu uratul loooool
  P.S. Vazusem o chestie faina pe un onesie: ” Don’t hate me because I’m beautiful” hahaha

 6. Unk

  Salut,

  Inainte sa intru in subiect, dorin are dreptate in parte, asta inainte sa ma explic la ce am folosit eu terminalele si ce parere de profesionist am ca le-am folosit pe toate ( app la Diana). Da iPhone este in mare parte calitate si brand dar raportat la pret este aberatie in comparatie cu competitia care a demonstrat ca se poate la fel de bine si mai ieftin, cum inainte detinea “monopolul” acum s-au dus in cap.
  Tu Diana din “lol” nu ne-ai scos deci te incadrez intre varstele de 15 respectiv 18 anisori.
  Deci partea cu prosteala nu prea mai tine, insa mai sunt multi care tin sa ramana in continuare prostiti.

  Stima

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.