De cîte gloanțe e nevoie să scapi de Rahova?

Năstase face ceva foarte ciudat. Foooarte ciudat. Păi să vedeți.

La vreo două ore după ce Radu Tudor punea pariu la o șaorma cu Mircea Badea că Năstase e ‘prea mîndru și va încerca să se sinucidă’ (Badea, probabil neimplicat în mizeria asta, sugera că e prea mîndru ca să încerce) Năstase a pus mîna pe pistol și s-a împușcat.

Unii se gîndesc că e o lucrătură. Vorbesc că nu prea a fost foarte mult sînge pe-acolo, unii spun că glontele s-a oprit în gît (și dacă se oprește în gît înseamnă că a făcut suficient prăpăd cît să fie oprit de țesut uman. Un glonte tras de aproape dintr-un pistol de 9mm face ceva prăpăd. În plus, legistul venit la fața locului afirmă că glontele (unul singur) a fost găsit în cameră. Ce se chinuiau medicii de la Floreasca să scoată, în cazul ăsta?

E o vorbă de la englezi. Don’t do the crime if you can’t do the time. Dacă nu poți să suporți consecințele, nu fă fărădelegea.

Este vinovat Năstase? În ochii justiției române, da. Anteniștii vorbesc despre o mare nedreptate, dar vorbesc doar cu argumentele apărării, nu folosesc deloc argumentele acuzării. De ce ar face-o? În studiourile Antenei 3 de obicei nu există decît loc pentru acuzare; acum nu se poate face un pic de spațiu. 🙂 Dar e ok,

Premierul României acuză Președinția. Tinerii de la PSD au apărut în fața spitalului Floreasca să țină o pancartă în care acuzau tot Președinția. Foarte tare, băieți, da’ nu merge.

Trei puncte importante pe care să nu le scăpăm din vedere:

 1. Năstase e un laș nenorocit. Dacă chiar vroia să o facă, o făcea înainte să vină Poliția la el acasă.
 2. Ponta e un plagiator, și trebuie să-și prezinte demisia exact cum a cerut-o și pe a unui Adrian Severin, și a altora.
 3. Ponta vrea să preia ICR-ul. De ce? Just because. Să nu uităm de treaba asta. E o chestie importantă.

Ponta vrea să se uite de #2 și #3. Hai să-i reamintim?

PS: Cel mai bun comentariu, la care nu pot să dau like, dar îl promovez ca parte din postare:

O zi trista pentru tara: un fost prim-ministru, condamnat la inchisoare, isi rateaza “sinuciderea”, iar altul, condamnat public pentru plagiat, isi rateaza demisia.

__Vali


8 Replies to “De cîte gloanțe e nevoie să scapi de Rahova?”

 1. dezGusty

  Daca o facea inainte sa vina politia poate nu avea martori, sau poate chiar putea sa lesine si sa aiba o hemoragie si sa moara, fara cineva sa-i acorde ajutor.

  Dar e posibil si sa fie o coincidenta. (Pare cam improbabil insa).

 2. __Vali

  O zi trista pentru tara: un fost prim-ministru, condamnat la inchisoare, isi rateaza “sinuciderea”, iar altul, condamnat public pentru plagiat, isi rateaza demisia.

 3. __Vali

  from comments:
  “I miss the good old days when communist leaders committed suicide with two bullets in the head…”

 4. Dorin Lazăr

  Nu știu, aseară cînd mă uitam la Tv, am zis să am bunul simț și să NU comentez despre asta. Mi-am retras articolele, dar acum le-am repostat, pentru că mi-am dat seama că sunt șanse mai mari să fie un joc elaborat.

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.