Desființează cineva consiliul ăla de etică?

Și nu glumesc… Citesc în dimineața asta că acest consiliu, sau, mă rog, comisia tehnică a lui (există o comisie ne-tehnică, atehnică, una care nu știe să dea drumul la calculator?) a spus despre lucrarea lui Kovesi că nu e plagiat.

Sunt singurul care nu mai are încredere în verdictele CTCNE? Mai pot să-și dea cu părerea niște oameni care nu sunt în stare să zică despre lucrarea lui Ponta că e plagiat, deși e un plagiat atît de grosolan că se vede de la colțul străzii? În momentul ăsta orice hotărîre a lor e invalidă. Nu aș putea spune cu mîna pe inimă că procurorul general al României nu a plagiat, nu am bază să cred așa ceva.

Bine, pentru mine e o problemă și existența unui consiliu național de etică. Pentru ce există un Consiliu Național de Etică? E util, e necesar? E la fel de necesar ca un minister al adevărului, așa-i, băieți?

Sau e doar o adunătură de băieți deștepți care stau cu degetul în nas și arată apoi spre X și Y: “tu ej’ inetic, buei!”. Asta în timp ce leafa merge, banii curg, noroc cu statul român că e darnic? Oare de cît timp există acest organism, și ce fac ăia toată ziua acolo?

Poate Antenescu mă aude și îl desființează pe ăsta înainte de a desființa CNA-ul. Sau, nu știu, înainte de a-l condamna pe Chiliman pentru trădare. Apropos, de unde are reflexele astea staliniste Antenescu? că ăsta se presupunea că nu e securist, nu a făcut școala de partid și nici nu avea rude în sistem.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.