Enormul efort de a fura

E greu să furi, asta e părerea Cristinei Neacșu care s-a decis să scrie un articol pentru site-ul “Mothers and the city”. Scrie ea:

Deci, sa zicem ca luni descarc 7 episoade, vineri 4 si cate unul ici colo in cel putin alte 2 alte zile. La 42 de minute episodul vorbim de 546 de minute, adica putin peste 9 ore timp de vizionare pe saptamana

Cred că ajunge și la voi cantitatea enormă de suferință, sutele de minute pe care trebuie să le petreacă vizionând material piratat. Cât sacrificiu! Îmi amintește de doamna Vass, cea care a născut sâmbăta ca nu cumva să piardă o zi de muncă. Bravo!

Știi ce se poate face în 546 de minute? Se poate asculta un audiobook. Se poate citi o carte. Se poate juca un joc. Se poate privi și-un serial, că nu-i scump dacă-l cumperi de pe Amazon. Se poate petrece timpul ăsta scobindu-te în nas, privind tavanul și nefurând. Ce ziceți? Revoluționar? Did I just blow your mind or what?

Așa că Cristina, dear, nu mai fura și fă ceva util pentru tine și pentru societate. Leech!

PS: Mă, dacă tot furi, mai ușor cu goarna-n sat. Serios, cum poți să ieși să te lauzi cu cât de mult furi tu, și cum îți organizezi lucrurile furate?


13 Replies to “Enormul efort de a fura”

 1. radu

  Realizezi ce se umfla branza in gospodinele astea cand stiu cum sa copieze singure fara ajutorul cuiva chestii? Si tu amu le strici ideea asta de independenta.

 2. Radu (the more confused version)

  Dai linkuri la articole goale de informație. Articolul Cristinei nu oferă nici un indiciu palpabil despre eterna mare întrebare: ESMERALDA ȘTIE? – dar, da, este de demn de remarcat pentru ajutorul acordat sacoșistei 2.0 de a se prop’și pe cele mai înalte culmi ale progresului tehnologic.

 3. Cristian

  Încă o persoană cu diacritică în nume care nu folosește diacritice. Încă o persoană care piratează. Nimic de văzut, mergem mai departe.

 4. Mircea

  mda, o alta pizda care, desi nu o zice, se pretinde lirica 😀
  radule, chestia asta cu branza din gospodine vine din bancul ala cu tiganca?

 5. Dorin Lazăr

  E cât se poate de legală. Humble Bundle de exemplu distribuie prin torente, la fel și distribuitorii de Linucși. Dacă mă întrebi pe mine, genul ăla de capping e cretin, pentru că dacă vrei să te uiți la un film streaming full HD s-ar putea să ai nevoie de mai mult. E o ofertă foarte proastă.

Comentariul tău (dacă comentezi prima oară, comentariul va ajunge în moderare)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.