Enormul efort de a fura

E greu să furi, asta e părerea Cristinei Neacșu care s-a decis să scrie un articol pentru site-ul „Mothers and the city”. Scrie ea:

Deci, sa zicem ca luni descarc 7 episoade, vineri 4 si cate unul ici colo in cel putin alte 2 alte zile. La 42 de minute episodul vorbim de 546 de minute, adica putin peste 9 ore timp de vizionare pe saptamana

Cred că ajunge și la voi cantitatea enormă de suferință, sutele de minute pe care trebuie să le petreacă vizionând material piratat. Cât sacrificiu! Îmi amintește de doamna Vass, cea care a născut sâmbăta ca nu cumva să piardă o zi de muncă. Bravo!

Știi ce se poate face în 546 de minute? Se poate asculta un audiobook. Se poate citi o carte. Se poate juca un joc. Se poate privi și-un serial, că nu-i scump dacă-l cumperi de pe Amazon. Se poate petrece timpul ăsta scobindu-te în nas, privind tavanul și nefurând. Ce ziceți? Revoluționar? Did I just blow your mind or what?

Așa că Cristina, dear, nu mai fura și fă ceva util pentru tine și pentru societate. Leech!

PS: Mă, dacă tot furi, mai ușor cu goarna-n sat. Serios, cum poți să ieși să te lauzi cu cât de mult furi tu, și cum îți organizezi lucrurile furate?