Entuziasme revoluționare

Tovarăși, s-a împlinit visul de nevisat! Tovarăși, e timpul să ieșim cu toții să ne bucurăm! Nu mai suntem ‘ascultați’! Serviciile au fost date jos prin strădaniile fără de odihnă ale tov. Ponta!

În Piața Universității se aud greierii cum cîntă. La fel, metaforic, și în Piața Sfatului, unde pe cel mai crunt frig, tovarășii de nădejde ai patriei au stat și au luptat în miezul iernii contra tîlharilor de la conducere! Tovarăși, e momentul să vă bucurați! Hai, umpleți străzile cu spumele voastre de fericire!

E clar, românul nu știe să se bucure. Nu de alta, dar mi se pare că e suspicios de tăcut tocmai cînd i s-a împlinit năzuința de veacuri, și lupii tineri au reușit să descărneze ciolanul, să-l expună poporului înainte să se pregătească să înfulece pe fugă. Hai mă, știu că vreți să vă bucurați.

Da’ poate nu-s românii defecți. Poate, sătui să tot dea bani la fraieri să iasă în stradă, încîntați de victoria din parlament, uslașii au uitat de popor – poporul cu care au stat, băsescian, în gură de vreo doi ani la televiziunile de investigație stalinistă. Și poate românii ăia care nu erau defecți au rămas la fel ca pînă acum – cu gura cască la ce le mai naște mintea ‘ălora de sus’. Hmmm. Poate Piața Universității din 2012 a fost un fals? Să fi fost un orgasm mimat antenisticCine s-ar fi gîndit???

Ejti bou, mă! Ejti un băsist jegos, de-aia nu te bucuri!!! Se pare că azi, ca și mine, tot românul e un băsist jegos, că nu iese în Piață. În schimb, iese la un mic, că imediat sărbătorim munca prin nemuncă! Dictatura mai poa’ să aștepte 🙂 Hai siktirum Revoluționes!!!


7 Replies to “Entuziasme revoluționare”

 1. Diana

  Uff…numa ce am aflat si io! Caut amu un steag romanesc sa ies in strada si sa anunț victoria! A draq ca nu gasesc p’aci nici unul! Loooool

 2. Diana

  Pentru Onoarea de a avea un nou Titulescu ca prim-ministru, mâine mă imbrac in culorile naționale. Roșu-galben-albastru, noul trend in LA! Haha…just kidding. Lol

 3. Diana

  Yes, comrade! La lupta, pana la victoria finala!:)))

  P.S. Pe Victoria Finala o găsiți pe FB! Lol

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.