Există oameni care nu știu despre ce e “Sub pielea mea”

Cu un videoclip la limita cenzurii pe Youtube, cu un mic scandal pornit de Chilian care crede că dacă ai făcut o piesă cu o chitară și simulezi că nu ai voce sigur e piesa lui, Sub pielea mea e piesa săptămânii. Spre mirarea mea însă există câțiva oameni care nu au priceput că Sub pielea mea e despre consumul de droguri, așa că o scriu aici ca să o auziți totuși de la cineva.

#eroina din titlu e Heroina. Diezul ăla nu e doar hashtag-ul de Twitter, e chiar un substitut pentru litera H. Versurile sunt destul de clare, când auzi “Știi, de-o vreme, fetele / Fetele, cochetele / Nu mai pot, dar tu, da, sub pielea mea” sau “Fusta până la genunchi / Și mâneci lungi, / te ascunzi / ce dragoste ai vrea” (o venă la fel de ușor de penetrat e cea de la picior, nu doar cea de la braț).

Deci #eroina e despre droguri. Nu e nimic laudativ acolo, e doar o relație foarte personală, dar cu Heroina lui. E destul de simplu. Piesa sună extraordinar, și mă miră că nu s-au trântit oamenii cu fundu-n sus că vorbește de droguri cum vorbea Delia despre beție. Dar no, standarde duble, e ok ca tipii să se drogheze, doar femeile să nu bea!

Doar o întrebare mai am: oamenii de la Carla’s Dream știu că piesa se termină foarte foarte brusc pe Youtube?

PS: Și nu prea avem scuză, adică s-a prins și Morar de la Zu de fază.


10 Replies to “Există oameni care nu știu despre ce e “Sub pielea mea””

 1. Cosmin

  Astia n-au bani sa-si cumpere nici macar bilete de autobuz si tu vorbesti de heroina 😀
  Macar aia cu bautura, da, vorbea despre ceva real.
  Chiar daca a fost de cacao toata faza, in sensul ca melodia e super tare numai ca nu avea ce sa caute pe radio.

 2. Andrei

  Si eu a trebuit sa dau de vreo 2 ori replay la ultimele 5 secunde ca mi se parea ca se termina cam aiurea, asa ca o varianta demo. Gagicile alea si clipul semi-porno e probabil la distragerea atentiei si se pare ca cam functioneaza.

 3. Andrei

  Trebuie totusi sa recunosc ca mi-a luat si mie cateva zile sa ma prind despre ce e de fapt vorba, acum ca sunt dovedit mai prost ca Morar nu stiu daca exista vreo salvare, as comanda un Solenoid da tare mi-e ca nici acolo n-o sa gasesc izbavirea.

 4. Mircea

  daca nu te inalta figurativ, macar te inalta la propriu, e un volum greu cu multe pagini. pui mai multe si vei vedea garantat lumea de sus. electrizat chiar 🙂

 5. L

  Da, uite eu sunt unul dintre acei oameni. Nici prin cap nu mi-a trecut!
  De ce ma rog ‘eroina’ n-ar fi un personaj feminin toxic?

 6. TheGuy

  Clipul se termina brusc si daca e sa faci o analogie, acolo se rupe filmul. Dinamica intregului clip duce exact catre ce experimenteaza consumatorii de heroina in timpul tripului iar la un moment dat se rupe filmul si s-a temrinat tripul.

Comentariul tău

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.