Există oameni care nu știu despre ce e “Sub pielea mea”

Cu un videoclip la limita cenzurii pe Youtube, cu un mic scandal pornit de Chilian care crede că dacă ai făcut o piesă cu o chitară și simulezi că nu ai voce sigur e piesa lui, Sub pielea mea e piesa săptămânii. Spre mirarea mea însă există câțiva oameni care nu au priceput că Sub pielea mea e despre consumul de droguri, așa că o scriu aici ca să o auziți totuși de la cineva.

#eroina din titlu e Heroina. Diezul ăla nu e doar hashtag-ul de Twitter, e chiar un substitut pentru litera H. Versurile sunt destul de clare, când auzi “Știi, de-o vreme, fetele / Fetele, cochetele / Nu mai pot, dar tu, da, sub pielea mea” sau “Fusta până la genunchi / Și mâneci lungi, / te ascunzi / ce dragoste ai vrea” (o venă la fel de ușor de penetrat e cea de la picior, nu doar cea de la braț).

Deci #eroina e despre droguri. Nu e nimic laudativ acolo, e doar o relație foarte personală, dar cu Heroina lui. E destul de simplu. Piesa sună extraordinar, și mă miră că nu s-au trântit oamenii cu fundu-n sus că vorbește de droguri cum vorbea Delia despre beție. Dar no, standarde duble, e ok ca tipii să se drogheze, doar femeile să nu bea!

Doar o întrebare mai am: oamenii de la Carla’s Dream știu că piesa se termină foarte foarte brusc pe Youtube?

PS: Și nu prea avem scuză, adică s-a prins și Morar de la Zu de fază.


10 Replies to “Există oameni care nu știu despre ce e “Sub pielea mea””

 1. Cosmin

  Astia n-au bani sa-si cumpere nici macar bilete de autobuz si tu vorbesti de heroina 😀
  Macar aia cu bautura, da, vorbea despre ceva real.
  Chiar daca a fost de cacao toata faza, in sensul ca melodia e super tare numai ca nu avea ce sa caute pe radio.

 2. Andrei

  Si eu a trebuit sa dau de vreo 2 ori replay la ultimele 5 secunde ca mi se parea ca se termina cam aiurea, asa ca o varianta demo. Gagicile alea si clipul semi-porno e probabil la distragerea atentiei si se pare ca cam functioneaza.

 3. Andrei

  Trebuie totusi sa recunosc ca mi-a luat si mie cateva zile sa ma prind despre ce e de fapt vorba, acum ca sunt dovedit mai prost ca Morar nu stiu daca exista vreo salvare, as comanda un Solenoid da tare mi-e ca nici acolo n-o sa gasesc izbavirea.

 4. Mircea

  daca nu te inalta figurativ, macar te inalta la propriu, e un volum greu cu multe pagini. pui mai multe si vei vedea garantat lumea de sus. electrizat chiar 🙂

 5. L

  Da, uite eu sunt unul dintre acei oameni. Nici prin cap nu mi-a trecut!
  De ce ma rog ‘eroina’ n-ar fi un personaj feminin toxic?

 6. TheGuy

  Clipul se termina brusc si daca e sa faci o analogie, acolo se rupe filmul. Dinamica intregului clip duce exact catre ce experimenteaza consumatorii de heroina in timpul tripului iar la un moment dat se rupe filmul si s-a temrinat tripul.

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.