Experimentul fishilica

Multă lume vorbește despre plecarea lui zoso de pe zelist, lucru care începe să sune a ‘antireclama face bine’, pentru că, să fim serioși, zelist e un loc anost cît timp top3-ul e neschimbat. În afară de faptul că oamenii de la Pid’jin au făcut un widget frumos, numai bun de pus în dreapta blogului, zelist e irelevant (cel puțin pentru mine, care n-am cum să am admiratori veniți direct din zelist.

Și ca să demonstrez chestia asta mă adaug și eu celor care au pornit experimentul fishilica. Fishilica e un autor de blog care și-a pus de curînd blogul în zelist. E considerat ultimul, de aceea Eftimie l-a ales ca să-i afișeze widget-ul cu pidjin la el pe blog – mai mult, Chinezu a preluat ideea din zbor și se întreba cît de mult poate să-l salte în zelist. Drept urmare a început să dea link-uri la el. Ionuțu numește treaba asta un linkodon (nu e un termen rău, și s-ar putea refolosi cu succes :).

Fishilica, noi ținem cu tine!!!

PS: dați și voi link-uri la fishilica. Cît mai multe.

PS2: O întrebare filosofică. Qui est fishilica? Eu zic că e zoso care se simte un provincial între bucureșteni și vrea să arate că poate să recucerească zelist-ul fără să se folosească de nume.

PS3: ce am eu cu zelist? Faptul că în nici un univers din lumea civilizată nu poți să înțelegi nimic din graficul de mai jos (care nu are nici un sens):

Poziția mea în zelist. Mai sus e mai bine. Sau mai rău. Sau ceva pe-acolo

Poziția mea în zelist. Mai sus e mai bine. Sau mai rău. Sau ceva pe-acolo