Expoziție foto “Brașovul, atunci și acum” 18-19 mai 2013, Piața Sfatului

În perioada 18-19 mai,  SMBrașov, comunitatea locală de bloggeri, organizează o expoziție fotografică în Piața Sfatului:

Expoziția “Brașovul, atunci și acum” va prezenta aproximativ 30 de planșe fotografice prelucrate ce vor fi afișate în Piața Sfatului, loc frecventat de foarte mulți turiști și brașoveni.

Fiecare planșă va fi printată pe foi A2 și va avea o secțiune în care se va prezenta istoria locului fotografiat, cu schimbările majore avute de-a lungul timpului. Planșele vor fi plasate pe suporți creați de noi, putând fi ușor mutate la nevoie.

Prin această expoziție dorim că ajutăm la întărirea percepției că Brașovul este locul numărul 1 ca destinație turistică și culturală. Mai vrem ca brașovenii să aprecieze mai mult trecutul istoric, dar și schimbările majore ce au avut loc în ultima perioadă, știut fiind că orașul este apreciat pentru frumusețea sa.

Astăzi am participat și eu la pregătirile pentru expoziție, și mă gîndesc că o să fie ceva fain. Mai ales că nouă ne-a făcut plăcere să participăm la pregătiri (și să-l urmărim pe Bloghiță cum capătă noi și noi skill-uri). Dacă aveți săptămîna viitoare drum prin Brașov, dați o vizită prin Piața Sfatului, o să fim acolo cu expoziția.