Fanii lui Mircea Badea

Atenție, ce urmează mai jos este un act de cultură semnat Mircea Badea. Oamenii care au un minim de decență, un minim de bun simț sau de minte în cap sunt invitați să NU citească postarea care urmează.

Între cunoscuții mei și, probabil, printre cei care citesc acest blog există cîțiva fani de-ai lui Mircea Badea. Ei se cunosc, nu le comentez alegerile, însă am un mesaj foarte direct pentru ei.

Din acest moment vă anunț că mă disociez de absolut orice persoană care îmi poate oferi o justificare pentru ORICE argumentează Mircea Badea. Pentru orice spune Mircea Badea. Pentru orice persoană în vreun fel asociată în mod pozitiv cu Mircea Badea.

Un prim pas e să verificați dacă nu cumva din greșeală ați dat cîndva Like paginii lui Mircea Badea pe Facebook. 11 “prieteni” de facebook au dat like, și au de ales: dau unlike paginii lui, sau nu vom mai avea niciun fel de dialog. E simplu, vizitați acest link, verificați dacă ați dat din greșeală Like.

De ce? În următorul text se leagă de Ovidiu Eftimie, un om pe care îl consider prieten. Și chiar dacă nu ar fi fost Ovidiu cel afectat, oricine se asociază cu un om care scrie un text precum următorul nu are ce căuta în lista mea de prieteni sau cunoscuți. Text obținut prin blogul lui Arhi.

1. Cei de la times new c***t au doar o mama, singura curva de pe centura care a putut sa fete cu gura plina.
2. Din gura plina
3. Pentru nastere mama celor de la times new c***t a apelat la curul basaului, intrucat orificiul propriu ii provoca scarba.
4. Pentru alaptare a folosit tot curul basaului, intrucat i s-a parut ca de acolo curge lapte si miere.
5. Pe mormantul celor de la times new c***t nu s-a pus o lespede ci s-a descarcat o vidanja.
6. Cand Ovidiu Eftimuie a iesit din curul patern lumea l-a confundat cu un hemoroid. Dupa ani, si-au dat seama ca nu e o confuzie.
7. Cand basaul e stricat la stomac il obliga pe Ovidiu Eftimuie sa se spele pe dinti.
8. El insa nu-i spala, prefera sa-i scoata ca sa nu-l mai zgarie pe basau.
9. Pe c***t il cheama EftiMUIE de la activitatea pe care o presteaza ma-sa in boscheti cainilor coMUItari.
10. Vitele de la Arnia Software o vor suge grav.

Această postare nu acceptă comentarii.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.