Feminism2015: Când da înseamnă nu

Teoria feministă asupra vieții a înaintat zilele trecute o nouă teorie socială. Nu glumesc, e ceva nou, ceva inovativ. E vorba despre relații sexuale, pentru că asta e marea preocupare a feministelor, și mai ales se referă la faptul că femeile sunt automat violate de cultura violului. Care cultură a violului există în viața ta prin simplul fapt că te-ai născut cu cromozomi XY.

Dar teoria revoluționară nu se oprește aici. Citiți cel mai tare articol pe care l-am citit vreodată. Se numește “Când da înseamnă nu”, și explică faptul că atunci când fetele zic da, ele de fapt zic nu pentru că sunt automat violate de cultura violului. Cu alte cuvinte, pentru sex consensual e nevoie de un super-da, care se acordă… nu mi-e clar cum. Probabil prin căsă… oh, nu, nu, doamne ferească, nu așa ceva! Ele sunt stăpâne pe propriul corp și vor să facă sex când vor, cum vor, cu cine vor!

E nasol să fii feministă pe la 20 de ani în ziua de azi că intri într-un paradox intelectual care te va lăsa tâmpă. Chiar, mai știe cineva ce bloguri mai au feministele românce? Nu de alta, dar Medusa, feminista mea favorită, a fost făcută cu nervii și s-a lăsat de propagandă la cretinătate acum vreo doi ani. Și mai vreau și eu să mă amuz.

6776298-beautiful-redhead
Pare puternic confuză după ce a citit prea multe articole despre feminism

9 Replies to “Feminism2015: Când da înseamnă nu”

 1. ratza

  Pe mine m-a pierdut de la primul alineat. Cum dracu’ ţi-ai dezvoltat răbdarea ca să poţi citi chestii de genul ăsta?

 2. Pingback: Ideologizarea sexului și feminismul | alphablog
 3. radu

  la prostia asta am contribuit si noi barbatii, barbati intre ghilimele ca nu pe toti ii poti numi barbati, am ajus sa ne rugam sa facem sex, sa facem compromisuri, sa ne fie oarecum groaza cand propunem le propunem ********* sa nu ne faca porci, cand colo problema e destul de simpla: nu iti place sa faci sex cu mine nu meriti compania mea.

 4. Dani

  In tara nu prea avem feministe. Gasesti destule in SUA. O sa te doara mintea. Fiinte mai lipsite de logica si inteligenta ca acolo nu ai sanse sa mai intalnesti.

 5. Cosmin

  Logica de mai sus intradevar e aiuritoare.
  Asta pentru ca lumea e plina de idioti si idioate cu drept de exprimare.
  Insa asta nu face mai putin valida problema de egalitate in drepturi pentru ambele sexe.

 6. Mădălina Sîrghie

  Am citit cam jumătate din text, cealaltă jumătate am luat-o pe sărite. Femeile astea nu-s citave! Eu am înțeles din articol că ele zic da, doar pentru că le e jenă și n-au curaj să zică nu. Credeam că feministele se vor femei puternice și independente și acum afirmă că nu pot să zică un amărât de nu. Nu reușesc să înțeleg raționamentul ăsta, deloc! E ca și cum m-as duce la cineva în vizită care mi-ar oferi ceva de mâncare la care sunt alergică sau care pur și simplu nu-mi place și totuși aș accepta să mănânc chestia aia pentru că nu vreau să supăr gazda. Și după m-aș plânge peste tot că gazda e barbară fără suflet și că am trecut prin trauma vieții mele. WTF?!

 7. Istvan Kovasznai

  Într-adevăr aici este marea frântură logică ce stă la baza așa-zisului „feminism modern”. Toată retorica lor de doi lei pleacă de la premisa că femeile sunt niște creaturi gingașe, niște flori delicate care nu sunt în stare să gândească singure și nu pot lua decizii singure despre propria viață, pentru asta având nevoie ori de o terță persoană, neapărat feministă, ori trebuie să devină ele însele feministe! Cretinătatea asta stă la baza fiecărui articol de blog, filmuleț pe YouTube sau spot publicitar realizat de feminiști / feministe. A, da. și toți bărbații sunt niște porci violatori care s-au născut cu păcatul original printre picioare, o subspecie a umanității care trebuie stârpită numaidecât. Și așa ajungem la frântura logică nr. 2.

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.