Film Assassin’s Creed planificat pentru 21 decembrie 2016

În sfârșit o să aflăm cum se poate face un film prost după o idee foarte faină. În principiu chiar și Ubisoft a început să facă jocuri proaste după o idee foarte faină, deci nu m-ar mira ca rezultatul să nu fie extraordinar. Pe de altă parte, ceea ce e deosebit în cazul Ubisoft este că studioul de jocuri păstrează controlul creativ asupra francizei prin grupul Ubisoft Motion Pictures. Poate acesta va fi elementul salvator pe care deținătorii celorlalte francize ecranizate nu au știut să-l folosească.

Gamespot mai anunță și că filmul Assassin’s Creed, care îl va avea ca interpret al rolului principal pe Michael Fassbender, va concura cu primul film StarWars din era Disney. Până una alta, după un eșec de proporții în ‘persoana’ lui AC Unity, aflăm că următorul joc AC va fi plasat în Londra Victoriană, și se va numi: Assassin’s Creed Victory.

Sper să nu îl grăbească prea tare, și să îl facă cum trebuie. În ciuda faptului că e chiar frumos (ca și realizare grafică), AC Unity e suficient de plictisitor ca și poveste și gameplay încât să nu îl fi terminat încă, și nu lipsa de timp ar fi de vină. Dar, încă o dată, jocul e chiar frumos.


6 Replies to “Film Assassin’s Creed planificat pentru 21 decembrie 2016”

  1. Dragos

    * E vorba de primul spinoff Star Wars. Primul film Star Wars din era Disney va fi The Force Awakens(Episode 7) de anul asta(tot decembrie). Urmatorul se zvoneste a fi ceva legat de tineretea lui Han Solo sau aventuri de-ale lui Bobba Fett.

  2. Serafim

    Crește ciuda în mine când văd imaginile alea. Doar ce am terminat Black Flag cu amarul gust că e ultimul din serie ce-l pot juca pe laptopul meu. Mai aștept două titluri și apoi poate iau un laptop să mă joc Unity, Victory și probabil încă două, că apoi iar e prea vechi.

  3. Dorin Lazăr

    @Serafim: cred că e nevoie de o consolă NextGen, deja. Acesta e nivelul la care trebuie să te gândești; nu știu dacă laptop-urile curente rulează decent AC Unity. Bine, nu la un preț accesibil. Aș mai aștepta un an 😀

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.