Gând scurt cu excluderea de la moștenirea Coroanei Regale

Am mai vorbit despre regele Mihai I, cel dintâi mecanic auto al țării. Aud acum că e implicat într-o dezmoștenire ca la carte, cu ștampilă regală și alte asemenea. Foarte bine. Are fix aceeași valoare cu Grigore Dezastru (eroul negativ din povestea unui omor din Vaslui) dezmoștenit de către taică-su între două sticle de vin. Familia regală sunt niște persoane vag mai publice decât Grigore Dezastru, și o să rămână niște anonimi.

Las aici o impresie de pe Facebook, cred că e cea mai potrivită:

În rest, Coroana Regală e nulă, găsitorului recompensă. În mod normal nu ar face decât vreo 50 de lei, dar acum face mai mult că a avut grijă tov. Iliescu să nu moară de foame. Altfel, cine e bătrânelul din poză?

1497959_737048893039653_7718553825178353678_o
Un tip care a urcat pe un optmiar, cu un bătrânel, la coadă la un low-cost sau ceva.

13 Replies to “Gând scurt cu excluderea de la moștenirea Coroanei Regale”

  1. m-a pufnit rasul cand am auzit 🙂
    astia traiesc in lumea lor paralela.
    personal consider ca trebuie respectate personajele istorice in viata, bune, rele, asa cum sunt.
    dar nu mai mult de atat.

  2. De ai vedea si la Cluj ca sunt o mana de d-astia pro regele si monarhia, cat de penibili sunt cand sarbatoresc si pun in centru lumanari multe pt nu stiu ce eveniment, si cum repeta ei ca Romania ar trai mai bine monarhia, numai ca sunt piscotari si nu o fac fara piscot.

  3. Cu cit mai repede le va trece romanilor abureala asta cu “Monarhia salveaza Romania” cu atit mai bine. Dupa parerea mea numai Romania poate salva Romania 😉

Comentariul tău