Găsit soluție, nu votez

Pentru că stăteam și mă întrebam dacă are sens sau nu să girez o lovitură de stat dată de plagiator, pînă la urmă am ajuns la concluzia că nu are sens. Că pînă la urmă un plagiator pot să fiu și eu, și să mă iau după alții care nu merg la vot.

Deci duminică avem concediu. Nu știu unde, undeva pe munte, la mare, la mare depărtare.

Și poate vă băgați și voi, cei de mă citiți și aveți bloguri, la o mică gorilă digitală.

Comments

Găsit soluție, nu votez — 11 Comments

  1. ai gasit-o sau ti-a fost sugerata, respectiv ordonata? ooo, ipocrizia.

  2. in ziua aia voi fi, sper, la mare departare cu un cocktail in mana. 🙂

    • tsk tsk, ce faci, abandonezi cauza? Trebuie dat jos tiranu’!!! Oricum oriunde ai fi, distracție faină, și să ne relaxăm, că așa e frumos. 🙂 Have fun!

  3. pai ce fac, renunt la un concediu planificat 10 luni in urma pentru asta? dar dreptul la vot mi l-as exercita, este singura arma “democratica” pe care o avem la indemana. in rest, m-ai inteles gresit, nu tin partea cu nimeni. mereu zic: toti sunt o apa si un pamant. pentru mine mersul la vot a fost si probabil va ramane o mare dilema.

    • Eu voi continua să merg la vot cu toate ocaziile care mi se oferă. Dar asta nu e vot. Și am explicat mai sus de ce nu merg la ‘vot’. 🙂
      Dar corect, nu se face să renunți la concediu, plus că oriunde îți faci planuri cu 10 luni înainte să faci concediul tre’ să fie tare mișto 🙂 De-aia zic, enjoy, adu’ și tu niște nisip de-ăla mișto 🙂