Ghid practic de ţinut tastele în pantaloni

Pentru toţi cei care navighează pentru prima oară pe internet, sau poate pentru ultima oară (renunţînd în urma unei depresii nervoase provocată de acest post) – un mic ghid practic de ţinut tastele în pantaloni.

În primul rînd să studiem cauzalitatea fenomenului de iesire a tastelor din pantaloni – fenomenul – asociat adesea cu idee de haos şi mişcare browniană – afectează foarte des comunităţile ce folosesc sisteme electronice pentru comunicare – mai puţin la telefonie, mai mult la reţele de calculatoare. Homo Interneticus este cel îndeosebi afectat de acest fenomen, şi acest ghid practic i se adresează direct.

Reamintim şi o noţiune din teoria sistemelor, care ne spune că starea naturală a unui sistem este haosul – şi e nevoie de consum de energie pentru a controla acest haos. Această lege e îndeosebi necesară pentru a explica necesitatea de a face un efort voluntar de a stăpîni haosul din mintea lor. De asemenea ne vom folosi şi de următoarea:

Lemă: Nu toate femeile vor să facă sex cu tine.Demonstrarea lemei: Există femei care refuză uneori implicarea în acte sexuale – prin generalizare, există şansa foarte mare ca TU să fii cel refuzat, QED.

Această lemă este foarte necesară pentru înţelegerea faptului că dacă o tipă scrie ceva pe internet, nu o face pentru că ar căuta o relaţie de natură sexuală cu TINE.

Să trecem, aşadar, la cîteva idei practice de folosit pentru a ţine tastele în pantaloni:

 1. Nu toate femeile de pe Internet vor să facă sex cu tine.
 2. Este foarte probabil ca femeile de pe Internet să NU îşi dorească să facă sex cu tine, mai ales dacă le-ai remarcat IQ-ul ridicat.
 3. Bucură-te de faptul că ai întîlnit tipe cu IQ-ul ridicat. Pentru a arăta aprecierea ta faţă de inteligenţa lor NU TE DA LA ELE pentru că este felul tău de a zice: “Îmi plac vederile tale despre critica raţiunii pure. Wanna fuck?”.
 4. Deosebeşte tipele care caută aventură pe net de cele care NU caută aventură pe net. Dăm cîteva exemple:
  • Ea afirmă: “am nevoie de (alt)cineva”. Şanse mari să dorească o aventură pe net.
  • Ea afirmă: “am un prieten de foarte multă vreme”. Şanse mari să NU dorească.

  Dacă nu se exprimă foarte clar, e foarte posibil să NU dorească aventură pe net. Ar putea să fie această afirmaţie ca un şoc pentru Homo Interneticus, de aceea reamintim lema: Nu toate femeile vor să facă sex cu tine. Mai ales cînd tu eşti o grămadă de taste şi o fereastră de messenger.

 5. Este foarte deranjant pentru o femeie inteligentă să înceapă discuţii interesante cu nişte tipi altfel deştepţi dar care nu sunt în stare să treacă peste pasul: “wanna fuck?”. Pentru că inteligenţa este un atribut rar întîlnit, în primul rînd. A pierde un partener de discuţie interesant pentru că nu ştie să-şi ţină tastele în pantaloni, ăsta e un mare păcat.
 6. Cel mai important aspect este însă unul de devenire personală. Dacă corupeţi acest canal de comunicare cu nevoia voastră de a copula, sunt foarte multe şanse să nu vă ajute pe plan personal şi spiritual călătoria în spaţiul virtual

Cu alte cuvinte, celor care vă daţi la tipele deştepte de pe net care nu caută, un sincer “FUCK OFF”. Adică mai tăiaţi un pic din avîntul personal şi încercaţi să vă abţineţi. Pierd şi ele, pierdeţi şi voi. Şi e păcat. Ţineţi-vă tastele în pantaloni şi veţi avea mai mult de cîştigat. Nu vă mai îndrăgostiţi de o tipă doar pentru că vă bagă în seamă – nu e suficient! Nu vă mai daţi pantalonii jos doar pentru că o tipă rezistă aluziilor voastre sexuale. Mai bine vedeţi-vă de ale voastre – şi cum suntem într-o lume emancipată, dacă tipele ‘vă vrea’, vor zice ele ce le doare.


24 Replies to “Ghid practic de ţinut tastele în pantaloni”

 1. Botache

  Bunoaca nu are id de mess. Nu are nici macar acces la internet. (ma tine inchisa in turn, fratilooooooor!!!!)

 2. bolthead

  mda, era evident încă de la începutul postului că nu este decât o răbufnire de mascul posesiv şi că acesta este un moment convenabil pentru a înfiera acele apucături 😛

 3. Oana

  😀 Ma gandeam eu ca are un astfel de final. Da, e mare, pot confirma. Pare si rau, eu nu m-as mai da la dansa.

 4. dorinlazar

  Believe it or not, nu am văzut fenomenul întîmplîndu-se prea des de partea cealaltă. Puţinele excepţii sunt extrem de vizibile, şi cel mai des ele nu vor de fapt decît să se joace cu fraierii (pentru că strîng în jurul lor legiune) şi într-adevăr să îl folosească pe unul sau altul din cînd în cînd.
  Dar de fapt, acum, că stau să mă gîndesc… s-ar putea să existe mai mult material pe partea cealaltă 🙂

 5. Raul

  Vai… a fost distractiv 😀

  Şi dacă tot veni vorba nu vă mai daţi femei inteligente băi netrebnicilor de pe net, ca pică inocenţii in plasă şi în loc să dea de o bunoancă dau de un geek cu ochilari ce face pe blonda… Da???? Ce-i asta, doamna Dunăreanu!!!!!

  😀 😀 😀

  Acum mai “serios”, zău că nu văd nici o diferenţă între: “ai nevoie de ajutor cu bagajele?” sau “hai la o bere, dau eu” sau “wanna fuck?”… Ba chiar pe net e şansă aproape zero să se întample orice (în-afar de apăsări succesive de taste)… dar după o bere…

  Şi nu în ultimul rând:
  “Ea afirmă: “am un prieten de foarte multă vreme” => Şanse mari să NU dorească.”

  Nu ştiu zău… “am un prieten de foara multă vreme şi aşa m-am plictisit de nenorocitul dracului care ma înşeală cu fiecare fustă ce trece pe lângă el”… suna cumva puţin mai probabil… numa puţin 😀

 6. dorinlazar

  Ia las-o pe eterna DOMNIŞOARA Dunăreanu să stea foarte calmă şi la locul ei.
  Singura problemă e că pe net ar trebui să aibă loc un schimb de idei, nu de fluide. Şi mulţi văd schimbul de idei aproape gata schimb de fluide, şi-şi încearcă norocul.
  Problema e că aşa se duce tot dialogul… Uite, echivalentul ar fi citirea unei cărţi de fizică, iar acea carte de fizică să înceapă să îţi facă aluzii sexuale. S-a dus toată fizica, în ciuda faptului că între fizic şi fizică e doar o literă diferenţă.
  Le compătimesc pe femeile inteligente de pe net. Ele sunt cele mai păţite.

 7. Raul

  E domnişoara? Mă scuzi! Şi nu e blondă, ştiu… e roşcată. Dar nici eu nu vreau să risc să o supăr pe Domnişoara Dunăreanu…. 😀

  Eh, păi bieţii doctori de puţe… ce-or fi făcând cu cărţile alea şi eventual învăţatul în grup? 😀

  Te plictiseşti şi de fluide la un moment dat şi te apuci de fizică.

 8. Rin Tin Tin

  Ba, ce va mai place s-o zguduiti la modul tridimensional, cand ecuatia e simpla.. Cartea de fizica, daca e citita c-o blonda cu tsatsa cat capu` tau, tot acolo te duce.

  Io zic sa faceti poll:

  Am futut de pe net:
  – O data
  – de doua ori
  – de trei ori
  – de patru ori
  – de cinci ori
  – inca o data, fara numar, fara numar (ca sa citez din stim noi cine).

  Ratzeai dreacu de intelectuali.

 9. dorinlazar

  Rin Tin Tinule, nu totul se învîrte în jurul sexului, sau a lipsei de sex 😉 Ba chiar din contră – sunt multe lucruri care din fericire nu au nimic de-a face cu sexul. Nu totul pe lumea asta se face cu nădragii-n vine.

 10. Bogdan

  Asocierile de mai sus între fizică şi fluide nu m-au dus cu gândul decât la un singur lucru. Cei care nu se plictisesc de fluide, dar vor cu orice preţ să studieze şi fizica… pot deveni în final “profesori de fizică a fluidelor”. Asta da meserie :D!

 11. dorinlazar

  sper ca acest blog post pe care l-ai pus aici să fi fost pus cu nădragii în vine în virtutea ideii că totul se face aşa :))
  Şi apropos, dacă depinde înseamnă că nu totul se face, ci tot ce depinde de anumite condiţii 😉

 12. Marian S.

  Stimabile, io pina acu citeva zile nu te cunosteam dar m-am gindit sa te bag putin in seama. Pina mai amu aveam si eu nouaj de kile la 180 pe lung. Usor, usor chiar incep sa te inteleg: la 120 ale tale ai ceva probleme cu futaiul. Frustrarile astea trebuie sa-si gaseasca un mod de exprimare si ce ti-ai zis tu: hai sa scriu un articol de Gica contra. Adica, bey astia care luati tot ce puteti, pe net sau altfel, ia mai stai dracului cu tastele in pantaloni, ca si eu fac la fel. Cine dracu va pune sa va luati de toate femeile de pe net ? Nu vedeti ca io nu fac asa, ca dupa aia, daca zice una DA, m-am dat dracului ? Bulangiilor !
  Acuma io ma bucur ca ti-am fost muza. Daca nu dadeai de mine (umblind)pe la nasturei mai scriai tu asa opera ? Nu mai scriai ! Asa ca uite cum facem: pune o palinca buna la pachet, pastreaz-o pentru mine si poate ne intilnim vreodata sa te revansezi. Pina atunci, pupici si tie, dragule !

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.