Ghiță la sută (Din ce direcție bate Vîntu la Realitatea)

Mă amuză că oamenii se miră de numirea lui Sebastian Ghiță ca manager al trustului Realitatea. I se fac portretizări, se enumeră realizările extraordinare (cunună PNList, contribuie la PDL, organizează congrese PSD). Da’ bine, oameni buni, voi credeați că Vîntu o să meargă la seminarul teologic să-și găsească manager? Sau poate îl lua pe vreun pensionar care a lucrat vreo doi ani la Romarta Copiilor să-i conducă trustul de sute de milioane de euro.

Normal că omul pe care și l-a găsit are o factură dubioasă – și el are o factură dubioasă, deci cei doi sunt pe aceeași lungime de undă. Șoc? Mirare? Eu aș zice că nu. Cel mult aș scoate un “Uhm, interesant”. Sunt la fel de interesat de persoana noului manager de la Realitatea precum sunt de postul Realitatea Tv sau de orice alt post de știri din România. Adică deloc. Singurul lucru interesant pe care l-am văzut a fost ceva de genul: “O să plătească salariile restante și o să mărească salariile cu 7%”. În momentul ăla îmi zic că mi-e teamă. Pentru că daca Ghiță mărește cu 7% salariile, o să-l vrea bugetarii pe post de despot, înlocuind parlamentul și președintele… nu de alta, da’ ăsta-i de-ăla care dă bani!

Nu de alta, dar eu mă trezesc în fiecare dimineață cu radioul care debitează numai știri cu oameni care cred că statul e un sac de bani, și că banii ăia nu vin tot din buzunarul lor, și din munca lor. Și sunt sigur că orice mărire le-ar face ochii să sclipească instantaneu, chiar dacă nu are nici un sens… Așa că există o singură soluție. Ghiță!

Votați Ghiță Despot Unic!

PS: Printre schimbările majore din viața noastră, la Zoso se sugerează că poate în sfîrșit baschetul devine sportul rege.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.