Gluma anului: fondul de întrajutorare nerambursabil

Băieții socialiști (rogozanii și ernii) de la noi tot discutau despre un fond de întrajutorare nerambursabil pentru greci. Pentru că ce e mai logic de-atât? Dacă nu mai funcționează un sistem în care lumea stă pe prime de belferi de la stat, sigur ar rezolva problema ăștia care se muncesc pentru fiecare bănuț al lor, și dacă ar da și ei zece dolari, sigur s-ar face banii ca grecii să trăiască în continuare bine.

Există, așadar, un fond de întrajutorare pentru Grecia, pornit pe IndieGoGo. Pentru că da, e de maximă încredere, așa se va salva de la foame o țară de oameni care își fac siesta pe “banii statului”. Nu pentru că grecii ar fi răi, ci pentru că au fost învățați (ca și noi) că socialismul funcționează, ascultând de oameni ca Ernu. E de bine.

Și vreau acum să râd un pic de voi din străfundul inimii mele negre de băsist. Acum câțiva ani s-a ieșit în stradă când s-au redus salariile și o parte din pensii (o parte, pentru că multe au fost neatinse). Acum nu suntem suficient de bărbați cât să recunoaștem că am avut noroc că dictatorul și-a asumat actul nepopular și a făcut tăierea la timp. Dar fie, istoria stă acolo și judecă. Între timp, putem să ne bucurăm de harta aia de mai sus.

Dar băieții de stânga știu să facă șou – hai să ne uităm, așadar, la o poză cu o blondă cu mileul pe ea, vărgată în Grecia.

Întrebarea e: nu ar fi fost mai plăcut cu mileul jos?
Întrebarea e: nu ar fi fost mai plăcut cu mileul jos? Jos Mileul, jos Troika!

3 Replies to “Gluma anului: fondul de întrajutorare nerambursabil”

  1. Mircea

    harta aia nu zice mare lucru, cel putin nu inseamna ceea ce crezi tu.
    datoria publica trebuie corelata cu puterea economica, bonitate etc.
    de acord insa ca masurile de austeritate isi au rostul lor, numai prostii se feresc de ele. si tot prostii le aplica fara sa stimuleze economia.

Comments are closed.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.