Home at last!

După zile şi zile de alergătură, m-am întors acasă… în sfîrşit simt că pot trage şi eu un pic de aer în piept, şi mă pot odihni.

Ultimul eveniment la care am participat au fost premiile AtelierKult, unde s-au strîns mulţi dintre oamenii de SF&F&Horror din România ca să dea premii, şi evident, premul pe care îl anticipam, cel de debut absolut a mers la Teo. În rest toate bune, nici o surpriză pe-acolo… Am văzut lumea de pe Kult pe care o ştiam, dar nu o văzusem niciodată, pe Marian Coman, de exemplu, cu care mai închegasem ceva conversaţii pe messenger.

Bucureştiul tot aşa cum îl ştiţi, deşi de data asta a fost mai ok pentru că nu a fost căldura aia exagerată… Frost, Zak şi Teo au fost ca de obicei, din păcate după premii eram prea obosit ca să pot să încheg o conversaţie, iar înainte eram prea rupţi toţi ca să închegăm conversaţii… etc. etc. etc. Ah, mi-am mai luat şi cărţile din seria Amber scoase de Tritonic, cu un semi-autograf de la redactorul cărţilor, Jen. Aşa, şi pentru că uitasem, dar nu uitasem de fapt, am cunoscut-o şi pe ionuca

Cam atît din Bucureşti, acum mă duc la somn… cheers.

Sprijină dorinlazar.ro

GDPR

Uniunea Europeană vrea să vă informez că nu vă folosesc datele personale pentru nimic. Și o fac aici.